Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

Fremhev øyenbrynene dine med klassiske permanentfarger som gir deg flott markerte bryn og vipper med et resultat som holder lenge. Permanente øyenbrynsfarger og øyenvippefarger er den perfekte løsningen for deg som er utendørs i all slags vær, som trener eller som skal reise på sol- og badeferie og vil forsikre deg om at du alltid har perfekte vipper og bryn – uten at du stadig trenger å sminke deg eller passe deg for vannsprut. På bare noen få minutter kan du få flott markerte øyenvipper og øyenbryn som holder seg fine i ukevis, så kan du heller fokusere på det som er gøy og viktig for deg. 

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331