Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

The Diamond Mask VIP Coconut Bio Cellulose Second Skin Face mask
ONLY AT KICKS

The Diamond Mask VIP Coconut Bio Cellulose Second Skin Face mask

Starskin

Få strålende hud på et øyeblikk med The Diamond Mask™, en luksuriøs og dekadent «bli ny»-behandling for huden!
149 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Linn | 25-07-2018
Njææ... er noe kjemiske greier i denne som irriterte huden min grenseløst. Dette er ikke et problem med noen andre masker jeg har prøvd, and i'm the sheet masque queen!
Isabelle | 04-03-2018
Dette er favorittmasken min! Du får så ekstremt mye fuktighet og glans til huden, noe som passer min tørre hudtype!
Line Begby | 27-11-2016
Denne var helt fantastisk! Man må være veldig forsiktig med å ta bort lagene på hver side av masken, men når den kommer må merker man det prikker litt i huden, og at noe skjer. Etterpå er huden nydelig glatt og myk. Denne skal jeg kjøpe igjen!

Mer Informasjon

Få strålende hud på et øyeblikk med The Diamond Mask™, en luksuriøs og dekadent «bli ny»-behandling for huden! STARSKIN®s eksklusive biocellulosemaske inneholder naturlig fermentert kokosvann og ligger badet i et fyldig og kremet serum med ekstrakter av edelstener og sjeldne planter. En base av dyptvirkende og nærende nattlysekstrakt (56 %) gjør huden fløyelsmyk, og det ultrafine diamantstøvet gir huden fornyet glød fra innsiden. Utsøkte smaragd- og turmalinekstrakter gir energi til huden, og hvit morbærbark er rik på antioksidanter og gir en perfekt hudtone. På bare 15–20 minutter gjør The Diamond Mask™ huden jevn, feilfri og krystallklar med en glød som er en filmstjerne verdig. Det sies at «Diamonds are a girl’s best friend!». Om det er riktig, skal ikke vi ta stilling til, men de er i alle fall hudens bestevenner.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331