Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Gold Diamond Multi Mask Black
ONLY AT KICKS

Gold Diamond Multi Mask Black

Starskin

Multimask set som inneholder The Diamond Mask VIP Coconut og The Golden Mask VIP Coconut Face Mask.
298 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Susann | 13-01-2019
Må si jeg ble sykt skuffet over disse.. De gjorde absolutt ingenting for meg
Pernille | 11-01-2019
Aldri fått så fin hud av en ansiktsmaske. Å det va bare etter bruk av en av dem. Fikk en helt ny hud!

Mer Informasjon

Multimask set som inneholder The Diamond Mask VIP Coconut og The Golden Mask VIP Coconut Face Mask. Gi huden den ultimate VIP-behandlingen med The Gold Mask™, en eksklusiv behandling for hud som trenger en ekstra boost! En formulering som inneholder naturlig fermentert kokosvann. Ekstrakt fra Ginkgo biloba-blader bidrar til å øke kollagenproduksjonen, adenosin gjør huden fastere og glatter ut rynker, og ekstrakt fra japansk arrowrot reduserer pigmentflekker og gir en jevnere hudfarge. På bare 15–20 minutter gir The Gold Mask™ huden nytt liv og fyller opp fuktighetsreservene. Huden blir synlig fyldigere med en glød som er en Hollywood-stjerne på Oscar-utdelingen verdig. Perfekt for tørr eller dehydrert hud.
Utsøkte smaragd- og turmalinekstrakter gir energi til huden, og hvit morbærbark er rik på antioksidanter og gir en perfekt hudtone. På bare 15–20 minutter gjør The Diamond Mask™ huden jevn, feilfri og krystallklar med en glød som er en filmstjerne verdig. Hudens beste venn!
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331