Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Vitamin C Sheet Mask
SUPERSALE 30% på SALGS-prisen

Vitamin C Sheet Mask

KICKS Beauty

Vitamin C sheet mask er en sheet mask i biocellulose-materiale utformet for å følge formen til ansiktet.
20,65 kr
59 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Vitamin C Sheet Mask
p89643050vitaminC
v90084319
KICKS Beauty
NOK
20.65

Omtaler

Ida | 15-01-2020
Fantastisk maske, gir en helt nydelig glød! Bruker nå fast en gang i uken
Katarina | 10-01-2020
Masken er veldig stiv og grov og passet ikke mitt ansikt spesielt bra. Jeg har et lite ansikt da. Hva er det masken er laget av? Kjentes ut som stiv plastikk. Den fukter bra, serumet var veldig tyntflytende da, og drypper nedover halsen. Ble ikke favoritt.. kan ikke si jeg syntes den eksfolierte huden min bra heller.
Kaja | 01-05-2019
Kjempe god! Anbefaler til alle

Mer Informasjon

Vitamin C sheet mask er en sheet mask i biocellulose-materiale utformet for å følge formen til ansiktet. Den er rikelig gjennomfuktet med 20 ml serum som inneholder:
-Eksfolierende betaine salicylate og bark-ekstrakt
-Glødgivende vitamin C
-Hudkondisjonerende allantoin og betain
Serumets sammensetning og maskens utforming bidrar til at huden tilføres den optimale sammensetningen av eksfolierende og glødgivende stoffer. Dermatologisk testet og kan tas med i håndbagasjen.
Rens ansiktet og tørk det. Åpne posen og fjern forsiktig de beskyttende lagene rundt masken. Ta masken på ansiktet og juster den så den passer rundt øyne og munn. La den virke i 15 minutter og ta den deretter av. Masser lett inn gjenværende serum.
Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, Betaine, Panthenol, Butylene Glycol, Allantoin, Betaine Salicylate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Portulaca Oleracea Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Glyceryl Caprylate, PEG-10 Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Simethicone, Potassium Hydroxide, Disodium EDTA, Parfum
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331