Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Fotpleie & pedikyr

20 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Luksuspedikyr hjemme

Få en salongfølelse hjemme og gi føttene dine en pleiende spa-behandling. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av fotpleieprodukter og pedikyr. Føttene dine bærer deg gjennom hele livet og fortjener litt ekstra kjærlighet og omsorg. Etter en lang uke kan du avslutte med en salongbehandling hjemme som gir føttene ny energi til uken som kommer. Lag en regelmessig fotpleierutine og skjem bort deg selv med en ekstra luksuriøs fotbehandling når du har tid til overs. Start pedikyren med å gi føttene et varmt bad med en luksuriøs badeolje, og peel dem deretter med en eksfolierende krem eller peeling. Bruk en fotfil for å skrubbe bort døde hudceller. Når du har tørket føttene, kan du forme neglene med saks og fil. Behandle tørre neglebånd med næringsgivende neglepleie og avslutt med neglelakk for ekstra vakre føtter. Masser deretter føttene med en fotkrem som restituerer tørr og utsatt hud. Pass på å gi resten av kroppen en luksuriøs spa-behandling samtidig, og gjør det til en hyggelig stund sammen med en kamerat, broren din eller mamma. Utforsk vårt utvalg av hudpleie og hårpleie. Legg en avslappende sheet mask over ansiktet, gi deg selv en manikyr med gellakk eller behandle håret med en hårkur.

Fotpleieprodukter som pleier og mykgjør

KICKS' brede sortiment av fotpleie og neglepleie omfatter produkter som både pleier, mykgjør og behandler føttene dine. Hos KICKS finner du for eksempel behandlende produkter for harde og tørre føtter, for eksempel eksfolierende fotmasker og peelingsokker som du bruker for å gjøre føttene myke og glatte. Med en eksfolierende fotmaske fjerner du skånsomt døde hudceller og smuss samtidig som du tilfører næring. Hos KICKS finner du også fotmasker som pleier føttene dine i dybden. Rengjør føttene grundig før du tar fotmasken på, og la den virke en god stund for en fotbehandling utover det vanlige. Skjem deretter bort føttene dine skikkelig med en dyptgående krem med aktive ingredienser og essensielle oljer som gjenoppliver slitne føtter. I enkelte perioder blir føttene våre ekstra tørre og slitne, for eksempel om sommeren, når vi ofte går barbent på svaberg eller på stranden. Sørg for å holde føttene myke og smøre dem inn med en fotkrem hver dag så snart du har badet eller dusjet. Vi tilbyr også fotkremer som er spesielt utviklet for sensitiv hud.

Hos KICKS finner du et stort utvalg av kroppspleie som blant annet handsåpedusjolje & massasjeoljebody mist og body butter. Velkommen inn til å handle online eller i butikk.  

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331