Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Cremorlab O2 Couture Oxygenic Peeling Mask 100 ml

Vurderinger
Pris
380 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
O2 Couture Oxygenic Peeling Mask
p90226243
v90226244
Cremorlab
NOK
380
En boblende og mildt eksfolierende ansiktsmaske basert på marine alger og oksygen som sammen med AHA-, BHA- og PHA-syre renser huden for urenheter og fjerner døde hudceller for å gi en klarere hud med økt glød.
Ved hjelp av Cremorlabs patenterte Marine Oxygen Plasma™-teknologi sluses oksygen inn i huden via marine ekstrakter som plankton og spirulina for å revitalisere og fukte huden sammen med T.E.N.-termalvann. AHA-syre i kombinasjon med PHA-syre (kjent som den mildeste syren pga. dens store molekyler) gir huden en mild overflateeksfoliering for å fjerne døde hudceller, mens BHA-syre skånsomt, men effektivt løser opp talg og fettbasert smuss dypere ned i porene.
Ekstrakt av appelsin og mandarin gjør huden klarere og lysner pigmenteringer, mens gurkemeie, aloe vera og lavendel virker beroligende på huden. Ved regelmessig bruk av Oygenic Peeling Mask forbedres porenes utseende og huden blir klarere og renere. Passer til alle hudtyper.
Etter rens, ta 2–3 pumpetrykk og fordel jevnt over hele ansiktet (unngå området rundt øynene) med lett masserende sirkelbevegelser. La virke i ca. 3 minutter til den begynner å boble, og skyll av med lunkent vann. Følg opp med toner, essence/serum og fuktighetskrem.
Brukes 1–2 ganger i uken, avhengig av hudtype. Bruk alltid solbeskyttelse når du bruker eksfolierende produkter.
Volum:
100 ml
EAN:
8809343762093
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331