Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
O2 Couture Oxygenic Peeling Mask 100 ml

O2 Couture Oxygenic Peeling Mask 100 ml

Cremorlab

En boblende og mildt eksfolierende ansiktsmaske basert på marine alger og oksygen som sammen med AHA-, BHA- og PHA-syre renser huden for urenheter og fjerner dø...
380 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
O2 Couture Oxygenic Peeling Mask
p90226243
v90226244
Cremorlab
NOK
380

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En boblende og mildt eksfolierende ansiktsmaske basert på marine alger og oksygen som sammen med AHA-, BHA- og PHA-syre renser huden for urenheter og fjerner døde hudceller for å gi en klarere hud med økt glød.
Ved hjelp av Cremorlabs patenterte Marine Oxygen Plasma™-teknologi sluses oksygen inn i huden via marine ekstrakter som plankton og spirulina for å revitalisere og fukte huden sammen med T.E.N.-termalvann. AHA-syre i kombinasjon med PHA-syre (kjent som den mildeste syren pga. dens store molekyler) gir huden en mild overflateeksfoliering for å fjerne døde hudceller, mens BHA-syre skånsomt, men effektivt løser opp talg og fettbasert smuss dypere ned i porene.
Ekstrakt av appelsin og mandarin gjør huden klarere og lysner pigmenteringer, mens gurkemeie, aloe vera og lavendel virker beroligende på huden. Ved regelmessig bruk av Oygenic Peeling Mask forbedres porenes utseende og huden blir klarere og renere. Passer til alle hudtyper.
Etter rens, ta 2–3 pumpetrykk og fordel jevnt over hele ansiktet (unngå området rundt øynene) med lett masserende sirkelbevegelser. La virke i ca. 3 minutter til den begynner å boble, og skyll av med lunkent vann. Følg opp med toner, essence/serum og fuktighetskrem.
Brukes 1–2 ganger i uken, avhengig av hudtype. Bruk alltid solbeskyttelse når du bruker eksfolierende produkter.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331