Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Lancaster Instant Glow Peel-Off Mask Gold

Vurderinger
Velg farge
Gold
Pris
395 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
GOLD For dagene hvor du ønsker å se ut på ditt aller beste, gå for en av Lancasters Instant Glow Peel-Off Masks.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Instant Glow Peel-Off Mask
p90678540
v90678541
Lancaster
NOK
395
GOLD
For dagene hvor du ønsker å se ut på ditt aller beste, gå for en av Lancasters Instant Glow Peel-Off Masks. Gold Peel-Off Mask Firmness & Glow virker umiddelbart oppstrammende og pleiende på huden og gir en fantastisk glød! Masken er superenkel både å påføre og ta av, og du oppnår synlig strammere hud med en herlig sunn glød på kun 20 minutter!
PINK GOLD
For dagene hvor du ønsker å se ut på ditt aller beste, gå for en av Lancasters Instant Glow Peel-Off Masks. Rose Gold Peel-Off Mask Hydration & Glow inneholder blant annet hespedrin og natriumhyaluronat, og gir masse deilig fuktighet til tørr, dehydrert og stresset sliten hud. Er du klar for å få tilbake gløden?
WHITE GOLD
For dagene hvor du ønsker å se ut på ditt aller beste, gå for en av Lancasters Instant Glow Peel-Off Masks. White Gold Peel-Off Mask Purity & Glow inneholder blant annet bambuspulver og “witch hazel” destillat, og absorberer og regulerer overflødig oljeproduksjon på bare 20 minutter.

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331