Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Instant Glow Peel-Off Mask Gold
Instant Glow Peel-Off Mask Gold
Kampanje 20%

Instant Glow Peel-Off Mask Gold

Lancaster

GOLD For dagene hvor du ønsker å se ut på ditt aller beste, gå for en av Lancasters Instant Glow Peel-Off Masks.
316 kr
395 kr
Gold
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

GOLD
For dagene hvor du ønsker å se ut på ditt aller beste, gå for en av Lancasters Instant Glow Peel-Off Masks. Gold Peel-Off Mask Firmness & Glow virker umiddelbart oppstrammende og pleiende på huden og gir en fantastisk glød! Masken er superenkel både å påføre og ta av, og du oppnår synlig strammere hud med en herlig sunn glød på kun 20 minutter!
PINK GOLD
For dagene hvor du ønsker å se ut på ditt aller beste, gå for en av Lancasters Instant Glow Peel-Off Masks. Rose Gold Peel-Off Mask Hydration & Glow inneholder blant annet hespedrin og natriumhyaluronat, og gir masse deilig fuktighet til tørr, dehydrert og stresset sliten hud. Er du klar for å få tilbake gløden?
WHITE GOLD
For dagene hvor du ønsker å se ut på ditt aller beste, gå for en av Lancasters Instant Glow Peel-Off Masks. White Gold Peel-Off Mask Purity & Glow inneholder blant annet bambuspulver og “witch hazel” destillat, og absorberer og regulerer overflødig oljeproduksjon på bare 20 minutter.
Påfør i et jevnt (2mm) lag på ren og tørr hud. Spre utover huden med fingrene, men husk å unngå øyeområdet, øyenbryn og hårlinjen. Slapp av i 20 minutter mens du lar masken virke. For å fjerne masken, dra den forsiktig av, og begynn fra de ytre kantene. Brukes 1-3 ganger i uken.
Du kan bruke masken alene, eller i kombinasjon med de andre Instant Glow Peel-Off Masks;
T-sone: Instant Glow White Gold Peel-Off Mask regulerer overflødig oljeproduksjon
Kinn: Instant Glow Pink Gold Peel-Off Mask gir masse deilig fukt til tørr og dehydrert hud
Konturene: Instant Glow Gold Peel-Off Mask gir umiddelbart strammere hud
Volum:75 ml
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331