Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ho ho ho! 15% ved kjøp over 399 kr på kicks.no kl. 18-24.00. Logg inn og angi koden KICKS15. Gjelder ikke juleesker, La Mer, Sensai & BYREDO. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Imprinting Hydrogel Facial Mask 6-Pack

Imprinting Hydrogel Facial Mask 6-Pack

Bioeffect

BIOEFFECT IMPRINTING HYDROGEL MASK er dypt fuktighetsgivende.
750 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Imprinting Hydrogel Facial Mask 6-Pack
p90594696
v90594697
Bioeffect
NOK
750

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

BIOEFFECT IMPRINTING HYDROGEL MASK er dypt fuktighetsgivende. Spesialdesignet for å maksimisere effekten til EGF i BIOEFFECT-serum, og den er formulert med ingredienser som minimerer forstyrringer med aktivitet i vekstfaktor.
EGENSKAPER: Rehydrerer og fornyer huden. Styrker effektiviteten til BIOEFFECTS-serumer. Maksimiserer effekten til avtrykket med EGF.
Passer alle hudtyper. Uten parfyme, alkohol og olje.
HVA GJØR DEN:
EGF (Epidermal Growth Factor) er et protein som finnes naturlig i menneskehud, og som styrker kollagen- og elastin-produksjon, i tillegg til at den er fuktighetsgjørende og gir tett hud. Prosessen med å levere EGF til hudcellene og aktivere dem, er kjent som avtrykk. Den viktigste faktoren ved avtrykk er fuktighet, da EGF foretrekker et vandig miljø. Jo lenger overflaten av huden er fuktig, jo større effekt vil avtrykket ha. Ved bruk av BIOEFFECT IMPRINTING HYDROGEL MASK i tillegg til våre serum, lager det et perfekt mikro-miljø for EGF, og sikrer best mulig resultat.
Påfør ditt valg av et BIOEFFECT-serum Åpne posen og ta masken forsiktig ut. Ta bort det gjennomsiktige, tynne laget og plasser på huden, med den smidige gel-siden ned. Fjern det hvite ytterlaget foran på masken. La hvile i 15 minutter, fjern, og massér overflødig serum inn i ansiktet.
Volum:150 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331