Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 99 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Herb Tea Pure Calming Mask 25 ml

Herb Tea Pure Calming Mask 25 ml

Cremorlab

En utrolig populær sheet-maske innen koreansk hudpleie som lindrer irritert, tørr og stresset hud. Arkmasken er laget av 100% bomull og er dyppet i et serum basert på Cremorlabs patenterte T.
60 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Herb Tea Pure Calming Mask
p90098007
v90098008
Cremorlab
NOK
60

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En utrolig populær sheet-maske innen koreansk hudpleie som lindrer irritert, tørr og stresset hud. Arkmasken er laget av 100% bomull og er dyppet i et serum basert på Cremorlabs patenterte T.E.N. termiske kildevann. T.E.N. er kjent for sin uvanlig høye konsentrasjon av mineraler med revitaliserende effekt på huden, og som sammen med hyaluronsyre fukter i dybden. Hovedingrediensene i Herb Tea Pure Calming Mask er fermentert svart te og kamilleekstrakt rik på polyfenoler og tanniner. Disse ingrediensene lindrer rødhet og irritasjon, slik at huden din blir myk og smidig og får tilbake sin naturlige glød. For at huden skal få en forfriskende opplevelse, anbefaler vi at sheet-masken oppbevares i kjøleskapet. Passer alle hudtyper.
Legges på renset hud etter toner. La den virke i 15-20 minutter. Fjern deretter bomullsmasken og klapp forsiktig resterende serum inn i huden på ansikt og hals. Følg opp med dag-/nattkrem for å kapsle inn mest mulig fuktighet.
Water, Glycerin, Butylene Glycol, Hydroxyethyl Urea, Betaine, Sodium Hyaluronate, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Rosa Centifolia Flower Water, Anthemis Nobilis Flower Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Onsen-Sui, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate crosspolymer, Tromethamine, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Fragrance [072716]
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331