Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Enzyme Peel Gel Mask 50 ml
Kampanje 20%

Enzyme Peel Gel Mask 50 ml

KICKS Beauty

Klar gelmaske som virker over natten og bidrar til en klarere hud og jevnere hudtone.
79,20 kr
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Enzyme Peel Gel Mask
p90523681
v90523682
KICKS Beauty
NOK
79.2

Mer Informasjon

Klar gelmaske som virker over natten og bidrar til en klarere hud og jevnere hudtone. Inneholder enzymer som skånsomt eksfolierer huden for døde hudceller, og niacinamid, som har en lysnende effekt på huden, samt mykgjørende betain fra sukkerrør. Masken bidrar til en glassklar hud med mye glød. Passer for alle hudtyper.
Bruk: 1–2 ganger per uke. Erstatt nattkremen med denne masken, og la den være det siste trinnet i kveldens hudpleierutine. Vaskes av om morgenen.
AQUA, NIACINAMIDE, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, PAPAIN, BETAINE, PENTYLENE GLYCOL, UREA, MAGNESIUM LACTATE, POTASSIUM LACTATE, MAGNESIUM CHLORIDE, SERINE, ALANINE, PROLINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CALCIUM PANTOTHENATE, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CITRATE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM.
Volum:50 ml
Hudtype:Sensitiv
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331