Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Ceramide Cream Gel Mask 50 ml
Kampanje 20%

Ceramide Cream Gel Mask 50 ml

KICKS Beauty

En lett kremgelmaske som til tross for sin lette konsistens tilfører intens fuktighet til huden og gjenoppretter hudens fuktighets- og stressnivåer.
79,20 kr
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ceramide Cream Gel Mask
p90523679
v90523680
KICKS Beauty
NOK
79.2

Mer Informasjon

En lett kremgelmaske som til tross for sin lette konsistens tilfører intens fuktighet til huden og gjenoppretter hudens fuktighets- og stressnivåer. Produktet trenger raskt inn i huden og har en lett avkjølende effekt. Inneholder en blanding av ceramider som styrker hudens barriere og forbedrer fuktnivået, sammen med hudpleiende allantoin og beskyttende bisbalol. Denne masken tilfører huden rikelig med fuktighet og er perfekt til alle hudtyper.
Bruk: Bytt ut nattkremen med denne masken. La den virke over natten, og vask så av om morgenen.
AQUA, SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, ISONONYL ISONONANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, PROPANEDIOL, PULLULAN, BIOSACCHARIDE GUM-1, BISABOLOL, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CERAMIDE EOP, ALLANTOIN, MENTHYL LACTATE, XANTHAN GUM, CHOLESTEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CARBOMER, LECITHIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM.
Volum:50 ml
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331