Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Only at KICKS! 20% på Kylie by Kylie Jenner, Morphe & Buxom til og med 02.10. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

NYHET

OriginsAdvent Calendar

1 800 kr
Sammenligningspris 1574.8 kr/kg
(Verdi: 2 365 kr)
Finn i butikk
kr 99,00 igjen til fri frakt
Ekspressleveranse
Hjemleveranse

Om produktet

Egenskap

En overraskelse bak hver dør: Vår adventskalender fylt med 24 hudpleiefavoritter i ministørrelse til ansikt, kropp og egenpleie.
RESULTATER:
En ny gave hver dag i 24 dager. Få mer utstråling, øk fuktigheten, gjør huden under øynene lysere, bekjemp synlige linjer og rynker, gjør huden mykere, rens porene og mye mer. I tillegg er alle produktene i reisevennlige størrelser, perfekt for å ta med på tur.
SETTET INNEHOLDER:
Ginger Travel Candle
Prøv vår velkjente signaturduft i form av et lys, perfekt å ta med seg på reiser.
Bruk: Lyset må ikke brenne uten tilsyn. La det stivne før du tenner på nytt. Klipp av veken hvis det oppstår svart røyk. Den skal være ren og ikke lenger enn 6 mm. Må ikke brenne ned til bunnen, eller på eller i nærheten av brennbare gjenstander. Oppbevares utilgjengelig for barn og kjæledyr.
Clear Improvement™ Active Charcoal Mask to Clear Pores 15 ml
Denne masken er tilsatt bambuskull og trekker ut tilstopping i porene og miljøgifter samtidig som urenheter og fett løses opp, slik at huden etterlates helt ren.
Bruk: Brukes på makeupfri hud, åpne porene med en varm, fuktet håndduk og legg masken på huden. La tørke og skyll av. Brukes én gang i uken eller etter behov.
Clear Improvement™ Charcoal Honey Mask to Purify & Nourish 15 ml
Denne rensende masken er skånsom og renser samtidig som den tilfører huden næring, slik at huden etterlates behagelig ren, klar og velpleid.
Bruk: Brukes én gang i uken eller etter behov. Åpne porene med en varm, fuktet håndduk og legg masken på huden. La tørke. Skyll godt.
Drink Up™ Intensive Overnight Hydrating Mask with Avocado & Glacier Water 15 ml
Denne ekstra fuktighetsgivende masken brukes om natten og fyller huden med fukt og gjør den myk, glatt og fuktet i 72 timer.
Bruk: Ta en liten mengde i håndflaten og fordel på renset hud om kvelden. La virke over natten. Tørk av med papir. Brukes 1–2 ganger i uken eller etter behov.
Original Skin™ Retexturizing Mask with Rose Clay 15 ml
En 2-i-1-maske som skrubber bort døde hudceller og renser huden i dybden, slik at porene blir mindre synlige og huden blir klarere.
Bruk: Brukes 1–2 ganger i uken. Påfør masken på ren hud, unngå øyepartiet. La virke i 10 minutter. Fukt fingertuppene og masser ansiktet i sirkulære bevegelser for å eksfoliere huden. Skyll godt og bruk deretter serum og fuktighetskrem.
High-Potency Night-A-Mins™ Resurfacing Cream with Fruit-Derived AHAs 15 ml
En 2-i-1 nattkrem og peel med AHA-syrer fra frukt, som gjør sliten hud mer uthvilt, og bidrar til strålende hud med et glatt og fornyet utseende.
Bruk: Påføres hver kveld på ansikt og hals.
Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Cream 15 ml
En ekstra fuktighetsgivende krem som umiddelbart beroliger huden og synlig reduserer rød og følsom hud. Også velegnet til sensitiv hud.
Bruk: Påføres morgen og kveld.
Checks and Balances™ Frothy Face Wash 30 ml
Vår mest populære rens er fremstilt med tangekstrakt, turmalin og mynte, og etterlater huden behagelig ren, frisk og balansert.
Bruk: Ta en liten mengde av ansiktsvasken i håndflaten og skum opp med lunkent vann. Fordel over huden, unngå øyepartiet. Skyll godt.
Checks and Balances™ Polishing Face Scrub 30 ml
En skånsom, men effektiv skrubb som bruker poleringskraft fra naturen i form av bambus og mineralsilica, for å redusere synlig store porer og avdekke glattere utseende hud.
Bruk: Etter rens masseres produktet inn i fuktig hud med en sirkulær bevegelse. Unngå øynene. Skyll og klapp huden tørr. Brukes opptil 4 ganger i uken.
Ginger Hand Lotion 30 ml
Omgi huden og sansene med den sensuelle varmen fra ingefær. Safrantistel og solsikkeolje tilfører huden næring og gjør den myk og glatt. Aloe vera lindrer tørr hud. Fremstilt med E-vitamin. Absorberes umiddelbart, etterlater ikke huden fet og klebrig ved berøring.
Bruk: Påfør rikelig på hendene etter vask.
Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Fortifying Emulsion 30 ml
Denne fuktighetsgivende, styrkende og lette sammensetningen med plantebasert hyaluronsyre, beroligende reishi og fermentert chaga øker hudens fuktighetsnivå med 128 %.*
Bruk: Påføres morgen og kveld på ren hud, etter pleiende lotion og serum.
*Klinisk testing utført av merket på 25 kvinner i alderen 21–66 år, umiddelbart etter bruk av produktet. Effekten varierer fra person til person.
Ginger Burst™ Savory Body Wash 30 ml
Skummer opp og sender en lindrende varme gjennom kroppen, mens den friske sitrusduften av sitron, lime og bergamott bidrar til å løfte sinnet.
Bruk: Klem en liten mengde i fuktige håndflater eller en fuktig vaskeklut. Skum opp. Masser over kroppen. Skyll.
Plantscription™ Anti-Aging Power Eye Cream 5 ml
Denne svært fuktighetsgivende øyekremen absorberes umiddelbart og tilfører huden antiaging-ingredienser, inkludert anogeissus, som bidrar til å gjøre fine, tørre linjer rundt øynene mindre synlige.
Bruk: Klapp forsiktig inn i huden rundt øynene med fingertuppene om morgenen og kvelden eller etter behov.
Ginger Body Scrub™ Smoothing Body Buffer 30 ml
Denne dusjskrubben fjerner skånsomt tørr, grov hud, skummer opp og vasker huden. Etterlater huden myk, frisk og full av liv.
Bruk: Gå ut av vannstrålen og masser produktet over ren, våt hud med hånden eller en vaskeklut. Vær ekstra oppmerksom på tørre, ru flekker. Skyll. Klapp huden tørr med et håndkle. Må ikke brukes på sår eller nybarbert hud
Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion 50 ml
Denne lette, pleiende lotionen inneholder reishi, tindved og fermentert chaga, og bidrar til å gjøre nyrenset hud klar for serum og fuktighetskrem. Alkoholfri.
Bruk: Påføres morgen og kveld. Rist, hell i håndflaten og klapp på renset hud før serum og fuktighetskrem. Denne pleiende lotionen ligner på en essens eller toner, og er det andre trinnet i hudpleierutinen din.
Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Skin Relief Micellar Cleanser 30 ml
Denne såpefrie rensen fjerner skånsomt, men effektivt smuss, forurensning og makeup uten å irritere huden. Huden føles frisk, silkemyk og helt ren.
Bruk: Fukt bomullsdotten. Fordel forsiktig over hele ansiktet og halsen. Det er ikke nødvendig å skylle av. Følg opp med Mega-Mushroom-rutinen din. Unngå kontakt med øynene.
GinZing™ Into the Glow Brightening Serum 30 ml
Dette multifunksjonelle serumet gjør huden synlig klarere etter én gangs bruk. Formelen er tilsatt C-vitamin og et 5 % Retexturizing Complex med AHA-/BHA-syrer og en blanding av grønne kaffefrø, og gjør huden synlig glattere og reduserer synligheten av porer over tid.
Bruk: Påføres morgen og kveld på ren hud.
Plantscription™ Multi-Powered Youth Serum 15 ml
Vårt mest effektive serum for ansikt, hals og øyne er fremstilt med seks effektive peptider og anogeissus, og reduserer synligheten av linjer, porer og fem typer rynker, bidrar til at uttrykkslinjer blir mykere og gir huden et glattere, mer løftet utseende.
Bruk: Påføres morgen og kveld på ren hud. Utviklet for bruk på ansikt, hals og rundt øynene.
GinZing™ Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff i original 5 ml
Øyekremen inneholder C-vitamin og niacinamid, og bidrar til synlig reduksjon av mørke ringer, både umiddelbart og over tid, samtidig som den demper hevelser, lysner huden og tilfører fuktighet.
Bruk: Klapp produktet forsiktig inn i øyepartiet med fingertuppene, både morgen og kveld.
Ginger Souffle Whipped Body Cream 30 ml
Denne kroppspleiende sammensetningen inneholder oliven, druesteiner, riskli og aprikoskjerneolje, og tilfører huden næring og fukt, i tillegg til at den gjør huden mykere. Alt mens den lette duften av ingefær vekker sansene.
Bruk: Masser over ren, fuktig hud etter karbad eller dusj.
Inneholder også: Eye Massage Tool, Sleeping Mask, Mini Facial Brush og Mini Mask Brush
FORMELEN ER FRI FOR:
Animalske ingredienser (med unntak av honning og bivoks høsten på en dyrevennlig måte). Og våre produkter er vegetariske.
MINIMAL EMBALLASJE
I dag
All kartongen vi bruker er FSC-sertifisert, laget av papp fra ansvarlig forvaltede skoger. I dag kan 55 % (etter vekt) av emballasjen vi bruker resirkuleres, gjenvinnes eller gjenbrukes.
I morgen
Vi styrker vår forpliktelse overfor planeten med resirkulerbar tubeemballasje. Innen 2023 er målet vårt at minst 80 % av emballasjen vår etter vekt kan resirkuleres, refilles, gjenbrukes eller gjenvinnes
24 nødvendigheter i en nøye sammensatt gave
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler.
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331