Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Kampanje 25%

Björn Axén Smooth & Shine Hair Oil 75 ml

Vurderinger
Pris
146,25 kr
195 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Smooth & Shine Hair Oil
p90264402
v90264403
Björn Axén
NOK
146.25
Pleiende og herlig duftsatt hårolje uten cyklopentasiloxan. Løser opp floker og refukter tørre hårtupper og lengder. Beriket med argan- og solsikkeolje og E-vitamin som gir glans, virker mykgjørende, etterlater et silkeglatt resultat samt løser opp floker og motvirker krusing.
Gjennom en miks av kokos, vanilje og karamell, med innslag av tre, frukt, blomster og musk, gir duften assosiasjoner til sommer og glede.
Passer alle hårtyper.
Appliseres i fuktig eller tørt hår. Pass på at du ikke tar for mye. Det holder som regel med en liten klikk olje. Hvis håret er tørt, er det ekstra viktig å fokusere på tuppene eller nedre del av håret. Masser alltid inn i hendene før det appliseres i håret. Da spres oljen best.
Vegan
Uten: Cyklosilikoner, parabener, høyallergen parfyme, fargepigmenter
Produsert i Sverige
Tips for tykt og ekstra kruset hår: Perfekt å blande Björn Axén Smooth & Shine Hair Oil med Björn Axén Smoothing Cream for en ekstra slettende effekt.
Volum:
75 ml
Vekt:
74 g
EAN:
7350001704319

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331