Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

7-Second Morning Mask
7-Second Morning Mask
ONLY AT KICKS

7-Second Morning Mask

Starskin

"7-Second Morning Mask™ er en ny generasjon 7-i-1 skjønnhetsinnovasjon som samler den ultimate 7-stegs hudpleierutinen om morgenen til en superladet pad med maskeeffekt som er enkel i bruk.
299 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Chloé | 31-07-2018
En veldig god og brukervennlig quick fix til en ok pris. Huden føles deilig myk, rengjort og fyldigere etter behandlingen. Boksen har ikke like lang holdbarhet som merkingen skulle tilsi og kan begynne å lukte litt surt på baderomshyllen, så det er nok lurt å oppbevare den litt kjølig og ikke spare den kun til helt spesielle anledninger. Jeg har tørr hud og trenger å påføre krem eller oil primer før makeup, til tross for at produktet hevder å være 7-i-1.
Erika | 14-10-2017
Elsker dette produktet! Huden min ser plump og gylden ut etter bruk.

Mer Informasjon

"7-Second Morning Mask™ er en ny generasjon 7-i-1 skjønnhetsinnovasjon som samler den ultimate 7-stegs hudpleierutinen om morgenen til en superladet pad med maskeeffekt som er enkel i bruk. Den gir umiddelbart glød og et duggfriskt utseende til huden - i løpet av sekunder! Hver pad er gjennomfuktet av et kraftfullt serum, og virker som en maske som ikke skal skylles av. På denne måten forsynes huden med næring døgnet rundt.
Bruk den som en lysnende kur i siste liten - før en date eller en spesiell anledning, et viktig møte eller en morsom kveld ute på byen sammen med venner - for ekstra glød!
1. Rengjør ansiktet og klapp tørt. Ta ut en pad med maskeeffekt ved hjelp av en pinsett.
2. Bruk perlesiden av paden, og plasser to fingre inni lommen. Bruk sirkelbevegelser og masser huden forsiktig med perlene i 7 sekunder.
3. Snu paden og klapp resten av konsentratet forsiktig på huden i ytterligere 7 sekunder. Dette forsterker inntrengningen og absorpsjonen av serumet. Ikke skyll av.
Water (Aqua), Glycerin, Butylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Betaine, Niacinamide, Hydroxy Ethylacrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Aureobasidium Pullulans Ferment, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Angelica Gigas Root Extract, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Stem Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Houttuynia Cordata Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Lactobacillus/Milk Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate, Adenosine, Fragrance (Parfum), Achillea Millefolium Extract, Arnica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Beta-Glucan.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331