Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Tan Remover Mitt

Tan Remover Mitt

St Tropez

ST.TROPEZs Tan Build Up Remover Mitt er et must for deg som bruker brun-uten-sol regelmessig.
109 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Tan Remover Mitt
p90534489
v90534490
St Tropez
NOK
109

Mer Informasjon

ST.TROPEZs Tan Build Up Remover Mitt er et must for deg som bruker brun-uten-sol regelmessig. Votten kan brukes til:
-Smidig fjerning av gamle sjikt med brun-uten-sol
-Korrigering av feil
- Utjevning av fargen hvis du har fått flekker eller render
Denne spesielt utformede votten fjerner effektivt gamle sjikt av brun-uten-sol og polerer bort tørr hud, slik at den er klar for neste påføring av brun-uten-sol. Kan brukes både før og etter at fargen er ferdig utviklet. Regelmessig bruk av votten gir deg silkemyk hud med den perfekte gyllenbrune hudtonen.
Gylne regler for perfekt solbruning uten sol: Bruk på våt hud i myke, sirkulære bevegelser, med dine vanlige bade- eller dusjprodukter. Påføres med ekstra trykk på albuer, knær, ankler, føtter og hender, eller der du ser at din brun-uten-sol har bygget seg opp ujevnt. For å rette opp feil, fukt huden og bruk deretter pekefingeren i votten for å påføre ekstra trykk på det aktuelle området.
Skyll av Tan Build Remover Mitt grundig med varmt såpevann etter hver bruk. La tørke i god avstand fra direkte varme. Må ikke vaskes i maskin. Vaskes separat for hånd.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331