Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Håndsåpe

107 produkter
Sorter: Mest kjøpte

En god håndhygiene kan forebygge spredning av virus og bakterier, og derfor er det bra å vaske hendene godt regelmessig med varmt vann og en god håndsåpe. Det kan også være bra å bruke et desinfeksjonsmiddel etter at du har vasket hendene, siden denne kan drepe eventuelle gjenværende basiller.
Siden vi vasker hendene ofte, er det viktig å velge en håndsåpe som ikke tørker ut huden. Det er også en fordel om såpen dufter godt, siden det gjør håndvasken mer behagelig, noe som kan gjøre at man vasker hendene litt mer nøye enn man gjør med en vanlig, kjedelig såpe.
Her har vi samlet et stort utvalg av mykgjørende håndsåpe med friske, herlige dufter i flere forskjellige prisklasser, slik at du kan finne en håndsåpe som passer for deg. Kjøp såpen din online eller i nærmeste Kicks-butikk.

  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331