Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SALE 30% på salgs-prisen!

Hårfjerning

Beauty tester

21 produkter

Ulike typer hårfjerningsprodukter

Kicks tilbyr et bredt utvalg av ulike typer hårfjerning som hjelper deg med å oppnå ditt ønskede resultat på beste måte. For å fjerne uønsket hårvekst finnes det en rekke ulike metoder. Vil du bli kvitt ansiktshår, hår på armene eller andre kroppsdeler? Utforsk Kicks' sortiment for hårfjerning hjemme og finn en metode som passer for deg og din hudtype.

Vi har ulike typer produkter, som voks, barberhøvler, bleking og hårfjerningsmidler. Siden barbering kutter hårstrået, har det en tendens til å vokse ut og gi en følelse av stubb, men det er en enkel og ofte skånsom metode for deg med sensitiv hud. Vil du unngå stubb og ønsker at etterveksten skal føles ekstra myk, så passer en voks best. For uønsket hårvekst for eksempel i ansiktet anbefaler vi et hårfjerningsmiddel eller en bleking som gjør at de mørke hårstråene farges lyse og dermed ikke er like synlige. Under kategorien hårfjerning kan du sortere søket etter for eksempel hudtype eller formel, men du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice for å få personlig rådgivning og tips om produkter som passer akkurat deg. Har du sensitiv hud? Da anbefaler vi at du bruker en velgjørende gel for barbering og smører deg inn med pleiende produkter etterpå. Kicks tilbyr også et stort utvalg av body lotions som pleier og føles svalende mot huden.


Hårfjerning hjemme

Gjør hårfjerningsrutinen til en hyggelig stund hjemme. Uansett om du vil gjøre deg fin til hverdags eller fest, eller bare vil nyte avslappende egentid, tilbyr Kicks en mengde produkter som gir deg de rette forutsetningene for et luksuriøst hjemme-spa. Oppdag duftlys, badeskum, badeoljer og ansiktsmasker fra en mengde kjente varemerker som gjør at selv hårfjerningen hjemme blir en herlig stund for både kropp og sinn. Metodene for hårfjerning er mange og utvikles hele tiden.

Hos Kicks finner du ulike hårfjerningsmidler som voks, barberhøvler, barbergel eller hårbleking for ansiktet. Avhengig av hvilket område du ønsker å behandle, har Kicks også et bredt sortiment av etterpleiende produkter. Hvis du vil unngå irritert hud eller røde prikker ved bikinilinjen, bør du prøve en beroligende og fuktighetsbevarende krem som er spesielt beregnet for intimområdet, og som passer perfekt etter at du har barbert deg. Sørg alltid for at du har vasket huden før du barberer eller vokser deg, for å unngå at bakterier eller smuss irriterer hårsekkene. Hos Kicks finner du et bredt sortiment av ulike skjønnhetsprodukter som passer alle hudtyper, som håndkrem, dusjkremer og body lotions.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331