Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Badeolje

11 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Et deilig og avslappende bad er en perfekt avslutning på en hektisk dag. For å gi opplevelsen en ekstra gullkant kan du tilsette en velduftende og mykgjørende badeolje som føles luksuriøs og gir deg ro i både kropp og sjel. En god badeolje gir huden din fuktighet og næring og gjør badet til en enda større nytelse. Den rengjør ikke bare huden, men etterlater den også velduftende, myk og smidig.
Du kan bruke badeolje som et ekstra skånsomt fuktighetsgivende alternativ til dusjsåpe, eller til å smøre inn hele kroppen med etter bad eller dusj. Uansett hvordan du bruker oljen, kan du alltid være trygg på at du får en behagelig opplevelse og en uimotståelig myk og glatt hud.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331