Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Et deilig og avslappende bad er en perfekt avslutning på en hektisk dag. For å gi opplevelsen en ekstra gullkant kan du tilsette en velduftende og mykgjørende badeolje som føles luksuriøs og gir deg ro i både kropp og sjel. En god badeolje gir huden din fuktighet og næring og gjør badet til en enda større nytelse. Den rengjør ikke bare huden, men etterlater den også velduftende, myk og smidig.
Du kan bruke badeolje som et ekstra skånsomt fuktighetsgivende alternativ til dusjsåpe, eller til å smøre inn hele kroppen med etter bad eller dusj. Uansett hvordan du bruker oljen, kan du alltid være trygg på at du får en behagelig opplevelse og en uimotståelig myk og glatt hud.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331