Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Akkurat nå! Dobla poeng på våre mest populære merker innenfor Conscious!

Intimpleie –skånsomme produkter for underlivet

Underlivet er en av kroppens mest følsomme deler og har behov for spesialtilpassede produkter som pleier og rengjør på en skånsom måte. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av produkter innen intimpleie, som rengjøring i ulike konsistenser, intimbalm, intimdeodorant og initimwipes. Rengjøringsprodukt kan brukes til intimvask, intimbalm tilfører fuktighet til underlivet etter for eksempel barbering, en intimdeodorant har i likhet med en vanlig deodorant en antiperspirerende effekt, men er tilpasset underlivet, og intimwipes passer for deg som vil friske opp mens du er på farten. Dessuten finnes det produkter som er spesielt utviklet for å forenkle hårfjerning på de intime delene av kroppen. Her finner du både voks, barberhøvler og produkter som pleier huden etter barbering. Alle intimpleieproduktene i vårt sortiment kommer fra varemerker som har utviklet milde produkter som ikke forstyrrer underlivets naturlige pH-verdi. Mange av produktene har dessuten fuktighetsgivende, beskyttende og beroligende egenskaper. Kjøp intimpleie fra våre utvalgte varemerker på nettet eller i en KICKS-butikk nær deg.

Intimwipes for deg på farten

For deg som er på farten og enkelt vil kunne rengjøre underlivet i løpet av dagen eller kvelden, er intimwipes den perfekte løsningen. Intimservietter er enkle å ha med seg i håndvesken og bruke ved behov. Intimservietter passer også perfekt å ha med seg på reise ettersom de ikke regnes som væske og dermed uten problemer kan pakkes i håndbagasjen. Du finner også intimservietter som i tillegg til å rengjøre også tilfører fuktighet til underlivet, takket være fuktboostende ingredienser som olje. Intimservietter kan du bruke daglig – og dermed når det passer deg best!

Intimpleie etter barbering

Barbering kan være en påkjenning for huden, og spesielt forsiktig bør man være når man barberer seg i underlivet. Huden rundt kjønnsorganene er ekstra følsom, og derfor er det viktig å bruke milde produkter. Etter barbering kan mange oppleve at huden er irritert. Røde nupper, såkalt barberkviser, kan for eksempel oppstå hvis man bruker feil teknikk når man barberer seg. Da kan beroligende, fuktighetsgivende og eksfolierende produkter hjelpe huden med å finne balansen igjen. Hvis du opplever at røde nupper er et problem ved barbering, kan du bruke et produkt som gir mye fuktighet samtidig som det beroliger den røde, irriterte huden. Hos oss finner du både intimbalm og after shave-produkter som er tilpasset underlivet.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331