Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

Hold hendene dine rene med hånddesinfeksjon. En antibac/håndsprit er perfekt og ha med i vesken om du er ute på steder hvor det ikke er like enkelt å få vasket hendene. En hånddesinfeskjon er perfekt å ha med på ferie og de finnes i ulike størrelser, så det er enkelt å alltid ha med seg. Håndspriten inneholder ofte flere pleiende ingredienser, slik at huden ikke tørker ut, men holder seg myk samtidig som den fjerner uønskede bakterier. Påfør hånddesinfeksjonen på tørre hender og la den tørke inn. Velg gjerne en hånddesinfeksjon i en herlig duft!

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331