Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Body mist

24 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Body mist er det perfekte produktet for deg som vil unne deg et velduftende energikick når som helst på døgnet. Du sprayer den på kroppen som en mild og frisk parfyme som legger seg som morgendugg på huden din. Kroppsmist finnes i et stort antall uimotståelige dufter og varianter.
Mist tilfører huden fuktighet slik at den føles myk, frisk og full av glød. En del av produktene i denne kategorien er ikke bare laget for å brukes på kroppen, du kan også spraye dem på klær, sengetøy eller i et rom for å spre en deilig frisk duft. Andre typer har solfaktor eller selvbruning og bør derfor ikke brukes på tekstiler.
Kjøp en body mist fra ditt favorittvaremerke online her eller besøk nærmeste Kicks-butikk hvis du vil prøve det før du bestemmer deg.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022