Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Akkurat nå! Dobla poeng på våre mest populære merker innenfor Conscious!

Deodorant & antiperspirant

Beauty tester

29 produkter

Å VELGE RIKTIG DEODORANT OG ANTIPERSPIRANT

Det kan være vanskelig å velge riktig deodorant og antiperspirant. KICKS tilbyr en mengde forskjellige produkter som er spesielt beregnet for ulike hudtyper og behov. Hold deg fresh hele dagen og finn en deodorant eller antiperspirant som passer nettopp for deg. Enten du vil lukte godt eller foretrekker en allergivennlig og duftfri deodorant som er skånsom mot huden, finner du din nye favoritt i Kicks' sortiment. Undersøk hvilke produkter som er bra for huden din, eller som passer for akkurat ditt behov.

Mange produkter hos KICKS inneholder pleiende ingredienser som er ekstra skånsomme og bidrar til å styrke hudens barriere. Velg et produkt med en sammensetning som passer nettopp deg. Vi har deodoranter og antiperspiranter i ulike formater, som roll-ons, deosticks eller deospray. Hvis du vil holde deg ekstra fresh i løpet av dagen, anbefaler vi at du supplerer deodoranten og antiperspiranten med en herlig mykgjørende dusjkrem eller kroppsolje. Mange deodoranter i Kicks' sortiment kommer også som parfyme, hair mist eller velduftende body lotions.

DEODORANT KONTRA ANTIPERSPIRANT

Deodorant kontra antiperspirant, hva er forskjellen? En deodorant er god til å skjule lukt og hjelper med å holde deg fresh hele dagen ved å motvirke de bakteriene som forårsaker svettelukt. En antiperspirant motvirker lukt, men inneholder også aluminium som aktivt reduserer svette og hjelper deg å holde armhulene tørre. Hos KICKS finner du også deodoranter som er antiperspiranter. Hvis du skal ha en rolig dag uten høy aktivitet, kan du velge en deodorant, men hvis du står foran en hektisk dag med mange møter og høy aktivitet, kan det være bedre å velge en antiperspirant. Rett produkt hjelper deg med å holde svetteflekkene borte og får deg til å føle deg sikker og lukte godt hele dagen. For best mulig resultat påføres deodoranten eller antiperspiranten rett etter at du har dusjet og rengjort armhulene.

Her kan du også finne produkter til dusjen som er et godt supplement til skjønnhetsrutinen og gjør at du føler deg fresh hele dagen, for eksempel kroppsolje og massasjeolje, kroppsskrubb og kroppspeeling eller body mist. Det kan være mange årsaker til at man svetter, men uansett hva du trenger hjelp med, har Kicks produktene som fungerer for deg. Vil du ha hjelp til å sette opp en personlig skjønnhetsrutine, kan du alltid kontakte Kicks kundeservice, besøke våre butikker eller lese mer under KICKS Inspirasjon.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331