Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SKIN TREAT

SKIN TREAT er en naturlig skånsom, men svært effektiv serie skjønnhetsprodukter for kroppen. Varemerket kjennetegnes av sin tydelig naturlige profil, samtidig som det er et teknisk og avansert konsept. Hele produktsortimentet er 100 prosent vegansk, og de viktigste aktive ingrediensene er økologisk dyrket.

SKIN TREAT omfatter to separate produktserier, Weightless Care og Intense Moisture, som kombinerer pleiende økologiske oljer fra avokado, jojoba og kokos med herlig naturlig juice og planteekstrakt som rosa pomelo, fransk rose, svart quinoa og tindved. Produktene er uten parabener og sulfat og inneholder skånsomme, men effektive rensestoffer.

KROPPSPLEIE

BODYLOTION

HÅNDKREM OG HÅNDPLEIE

NATURAL CHOICE

Merker
Hudtype
Formel
Natural Choice
25 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331