Kjøp kroppsolje og massasjeolje hos KICKS! - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vi satt ned salget til 70%! Shop her!

Dusjolje & Massasjeolje

67 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Kjøp kroppsolje og massasjeolje i butikk eller på nettet hos KICKS! 

En velduftende kropps- og massasjeolje gjør ikke bare underverker for tørr og ru hud, den kan også by på sanselige duftøyeblikk og bidra til å myke opp stive muskler. Kroppsoljer og massasjeoljer inneholder både fuktighetsgivende og pleiende ingredienser som bidrar til å bevare fuktigheten i huden, samt nyttige fettsyrer som gjør kroppen myk og smidig. I tillegg er mange kroppsoljer og massasjeoljer beriket med avslappende eller oppkvikkende ingredienser og/eller duftnoter, som hjelper både kropp og sinn med å slappe av eller kvikne til. På KICKS finner du et bredt utvalg av kroppsoljer og massasjeoljer fra kjente merker som Weleda, Mon Sun, Nuxe og Clarins. Hvis du vil skjemme bort kroppen litt ekstra, tilbyr vi selvfølgelig også kroppspleie som dusjskrem, body butter, hårfjerning, fotpleie og pedikyr samt kroppsskrubb og kroppspeeling. Velkommen til å handle på nettet eller besøk din nærmeste KICKS butikk!  

Hva er kroppsolje og massasjeolje? 

En kroppsolje gir huden fuktighet og er et perfekt valg når du har rengjort eller eksfoliert kroppen, fordi kroppsoljen raskt trekker inn i huden og gir den en sårt tiltrengt fuktighetsboost. Kroppsoljer er ofte en blanding av flere ulike eteriske oljer som jojobaolje, avokadoolje, mandelolje og sesamolje, som sammen mykgjør huden og gjør den smidig. En kroppsolje fungerer omtrent på samme måte som en body lotion, men sistnevnte også inneholder vann og ofte er tilpasset til å kunne behandle ulike hudproblemer som eksem eller nupper. Med en parfymert kroppsolje kan du for eksempel velge å duftsette kroppen eller gi huden en solkysset følelse med ekstra glød ved hjelp av en kroppsolje beriket med skimrende og lysreflekterende ingredienser. En massasjeolje ligner på en vanlig kroppsolje og fungerer på samme måte, men kan også inneholde avslappende ingredienser, duftnoter og eteriske oljer som kan hjelpe kropp og sinn med å slappe av og roes ned, for eksempel lavendel eller kamille. En massasjeolje kan også være beriket med spennende duftnoter og ingredienser som har en forfriskende effekt, for eksempel sitrus og eukalyptus. En oppkvikkende kroppsolje er et perfekt valg før trening, da det gir en sliten kropp en velkommen kickstart. En massasjeolje kan også bidra til å myke opp stive og verkende muskler, samt bidra til å forhindre strekkmerker og gi huden bedre elastisitet.  

Hvordan bruker jeg kroppsolje og massasjeolje? 

En kroppsolje og massasjeolje skal påføres på ren hud, på samme måte som en body lotion. Kroppsoljer og massasjeoljer kan som regel brukes både på tørr og fuktig hud. Les og følg alltid instruksjonene for hva som gjelder for akkurat din kroppsolje og massasjeolje for å oppnå best effekt. Hvis kroppen føles ekstra tørr, er det lurt å bruke kroppsolje og massasjeolje når huden er fuktig, fordi oljen deretter kapsler inn vannet i huden og gir den enda bedre fuktighet. Hvis du vil ha en ekstra effektiv fuktighetsboost, kan du gjøre en såkalt layering og bruke body lotion på huden etter at du har brukt kroppsolje og massasjeolje.  

Hvorfor skal jeg bruke massasjeolje og kroppsolje? 

En massasjeolje og kroppsolje gjør huden myk og gir den fuktighet, samtidig som den føles mykere og får en forbedret elastisitet. Oljer for kroppen kan i tillegg styrke og forbedre hudens barrierefunksjon, fordi de jobber både pleiende og reparerende på de øverste lagene i huden. Hvis du har tørr, irritert og flassende hud, er kroppsoljer og massasjeoljer fenomenale til å lindre den kløende følelsen og raskt gi huden sårt tiltrengt fuktighet. En kroppsolje og massasjeolje kan ha både en positiv innvirkning på huden din, så vel som på humøret ditt. Dette er fordi de inneholder ingredienser og duftnoter som både kan ha en oppkvikkende eller avstressende effekt på sinnstilstanden din.  

Hvilken kroppsolje og massasjeolje passer best for meg? 

Kroppsoljer og massasjeoljer finnes både i flytende form og i lettere og hurtigtørkende varianter som sprayes på huden, såkalte tørrkroppsoljer (dry body oils). Hvis du er redd for at huden skal føles fet og klissete, kan en tørr kroppsolje være et godt kjøp, men hvis du er på jakt etter massevis av fuktighet, er en flytende kroppsolje med litt rikere egenskaper er et litt bedre valg. Hvis du ønsker å by kropp og sinn på litt hjemmespa med aromaterapi, finnes det både avslappende og oppkvikkende kroppsoljer å velge mellom. Les nøye på etikettene når du kjøper en ny kroppsolje og massasjeolje, slik at du får riktig type olje med deg hjem. Hvis du vil ha hjelp til å kjøpe kroppsoljer, hjelper vi deg gjerne i nærmeste KICKS-butikk eller på nettet. 

Hos KICKS kan du handle fra et bredt utvalg av kroppsoljer og massasjeoljer, både på nettet og i butikk 

Hvis du vil by kroppen på en oppkvikkende eller avslappende stund, gi huden vakker glød eller en fuktighetsboost med deilig smidighet, er en kroppsolje og massasjeolje et perfekt tilskudd til skjønnhetsrutinen. Hos KICKS kan du handle fra et stort sortiment av kroppsoljer, både på nettet og i nærmeste butikk. Velkommen til å velge mellom populære og bestselgende merker som Molton Brown, Björk & Berries, Huxley, Estelle & Thild og Aurelia. Vi ses!  

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024