Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Beautyact Iconic Glow Kit & 30% på Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Maks 3 pr produkt og kunde.

Dusjolje & massasjeolje

53 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Hvis huden din er tørr og trenger et boost, kan en kroppsolje av god kvalitet gjøre susen. En kropps- og massasjeolje inneholder fuktighetsbevarende ingredienser som gjør huden din myk og god. Den har en avslappende effekt, hjelper deg med å bevare fuktighet og tilfører sunne fettsyrer.
Når du skal massere deg selv eller andre, anbefaler vi at du varmer hendene før du påfører oljen. Masser ben, lår, rygg og skuldre. Våre oljer inneholder naturlige ingredienser som pleier og beskytter huden og gjør den mer vital, sterkere og smidigere. Trenger du hjelp til å velge en god massasjeolje? Kontakt oss online eller be personalet i nærmeste Kicks-butikk om råd!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022