Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Dusjkrem

157 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Dusjkrem og kroppsrens for alle

Ta vare på huden din med herlige dusjkremer fra våre populære varemerker. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av rensende, pleiende og fuktighetsgivende kremer til bruk i dusjen eller badet, for både menn og kvinner. I sortimentet vårt finner du produkter for alle hudtyper, uansett om du har sensitiv hud, tørr hud eller normal hud. Gjør dusjen til en herlig avslappende stund og ta vare på både kropp og hår. Start med å skrubbe deg med en kroppsskrubb eller kroppspeeling, og smør deretter huden med en dusjkrem samtidig som du gir håret en fuktighetsgivende hårkur. Øk spa-følelsen ved å tenne duftlys på badet, og pass på å gi deg selv en pedikyr og manikyr. Hos KICKS finner du alt du trenger til et hjemme-spa, fra ansiktsmasker og sheet masks, til fotpleie, hårfjerning og neglelakk.

Hvilken dusjgel og dusjsåpe passer til din hudtype?

KICKS har et stort utvalg av dusjgeler og dusjsåper for alle hudtyper, som både rengjør og pleier. Det er ikke alltid lett å velge dusjkrem. Ta utgangspunkt i huden din og hva kroppen din trenger. Blir huden lett irritert, er det viktig at du tar vare på den på riktig måte og gir den ekstra skånsom omsorg. Du kan for eksempel velge en mild dusjkrem som er spesielt tilpasset sensitiv hud og ikke inneholder sterke duftstoffer eller alkohol. Mange opplever også at huden lett blir tørr, spesielt i vinterhalvåret. Hvis du har tørr hud, skal du rengjøre den med en dusjsåpe eller gel som tilfører ekstra fuktighet. I KICKS' sortiment finner du pleiende kroppsrenseprodukter som gjenoppretter hudens pH-verdi og naturlige balanse, samtidig som de rengjør i dybden og gir langvarig fukt. For å sikre at huden holder seg myk og glatt kan du også utforske KICKS' sortiment av kroppspleie, for eksempel håndkrem og håndpleie, body lotion, body butter, kroppsolje og massasjeolje, deodorant og antiperspirant. Husk at du alltid kan ta kontakt med KICKS kundeservice eller besøke oss i butikken hvis du vil teste et produkt eller trenger hjelp til å finne riktig produkt. Våre hudterapeuter, skjønnhetseksperter og makeup-artister har tips og triks som gjør det enkelt å finne en hudpleierutine som passer for deg.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331