Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Dusjkrem

184 produkter
Sorter: Mest kjøpte

De fleste setter pris på den deilige, friske følelsen etter en forfriskende dusj, og det blir ekstra godt hvis man har brukt en dusjkrem som lukter godt, danner en passelig mengde skum og ikke gjør huden tørr etterpå. Her finner du et stort utvalg av dusjkremer som gir en behagelig følelse av mykhet, og som rengjør huden på en varsom måte. Vi har dusjkremer som inneholder vitamin E, som virker forebyggende og beskytter huden mot uttørking. Velg en dusjkrem etter dine preferanser når det gjelder duft og konsistens.
Her er et stort utvalg av kjente varemerker, slik at du kan finne en dusjkrem som passer for deg. Bestill din dusjkrem online eller kjøp den i nærmeste Kicks-butikk.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331