Clarins - KICKS - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Clarins – Europas ledende hudpleiemerke

Clarins er Europas ledende selektive hudpleiemerke. Merket har en sterk hudpleieidentitet. Clarins er et merke som leder utviklingen og som benytter de beste og mest aktive planteekstraktene – og tilbyr hver hudtype og alder de best egnede produktene. Clarins har også et komplett makeupsortiment med mange spennende produkter og lekre farger.

skin care

Skin Care

make-up

Make-up

Body Care

Body Care

My Clarins

My Clarins

Editors pick

178 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Hos KICKS finner du et stort sortiment av Clarins, både i butikk og på nettet 

Det franske skjønnhetsmerket Clarins ble grunnlagt i Paris i 1954 av familien Courtin-Clarins, og er i dag et av verdens mest kjente og bestselgende hudpleie- og makeupmerker. I dag er det vanlig at hudpleieprodukter inneholder ingredienser fra planteriket, men Clarins var faktisk en av de første i skjønnhetsindustrien som kombinerte grønt innhold med teknologisk innovasjon. Visste du for eksempel at Clarins har sitt eget laboratorium? Like utenfor Paris jobber biologer og kjemikere hver dag med rundt 250 nøkkelplanter og over 1000 ingredienser, et skikkelig ingrediensbibliotek som har gjort Clarins til et populært merke og resultatet av Clarins egen forskning er unike og innovative produkter som har revolusjonert skjønnhetsindustrien siden starten i 1954. Og Clarins' laboratorium jobber de fremdeles like hardt og jakten på ingredienser som kan forbedre skjønnhetsrutiner fortsetter kontinuerlig. Hos KICKS finner du et stort utvalg av produkter fra Clarins, både når det gjelder hudpleie, makeup og parfyme. Velkommen til å handle Clarins i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet!  

Kjøp hudpleie, makeup og parfyme fra Clarins hos KICKS 

Clarins er et av verdens ledende hudpleiemerker. Siden starten i 1954 har det franske merket forenet høyteknologisk forskning, hudpleie og aktive ingredienser fra planteriket, og disse har en usedvanlig forbedrende effekt på huden. 

Enten du har tørr hud, fet hud, blandingshud eller normal hud, kan du finne og skreddersy hudpleierutinen din med produkter fra Clarins, både når det gjelder rens og fuktighet. På KICKS finner du både ansiktspleie, kroppspleie, solbeskyttelse og selvbruning fra Clarins. Selvfølgelig tilbyr vi også et bredt utvalg av Clarins makeup for lepper, base, øyesminke og øyenbryn samt sminkekoster. Vil du legge en makeup med sesongens mest trendy farger, eller er det mer klassiske farger som lokker? Du finner alt du trenger til sminkerutinen din hos Clarins. Hvis du vil dufte godt, finner du også Clarins klassiske og populære dufter hos KICKS. Velkommen til å titte nærmere på Clarins' spennende produkter i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet. Vi ses!  

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024