Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Akkurat nå! Dobla poeng på våre mest populære merker innenfor Conscious!

Skrubb & peeling

Beauty tester

52 produkter

Regelmessig kroppsskrubbing er bra, siden det hjelper huden med å puste. En kroppspeeling er en rensende behandling som øker blodsirkulasjonen, fjerner døde hudceller og gjør huden din myk og smidig. Det finnes forskjellige typer peeling, og du bør velge en type som passer til din hudtype, spesielt hvis du har sensitiv hud. Peelingen fjerner døde hudceller og gir huden en ny glød. Kroppspeeling gjør også at huden lettere kan ta opp fuktighet fra olje og andre hudkremer. Bruk et av våre produkter for kroppsskrubb og kroppspeeling og opplev forskjellen med en friskere hud!
Her finner du kroppsskrubb og kroppspeeling som passer til alle aldre og hudtyper, fra noen av våre mest populære varemerker. Kjøp dem online her eller besøk din nærmeste Kicks-butikk.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331