Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Daily Gradual Tan Body Lotion Light/Medium, 200 ml

Daily Gradual Tan Body Lotion Light/Medium, 200 ml

KICKS Beauty

Lett og ufarget gjenfuktende bodylotion med gradvis selvbruningseffekt. Brukes daglig for å bygge opp en naturlig solkysset hudtone.
169 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Daily Gradual Tan Body Lotion
p89872772
v89872773
KICKS Beauty
NOK
169

Omtaler

Emilie | 18-07-2019
Nå er jeg veldig blek, men denne gir masse farge til meg på bare timer. Stor forskjell! Det er ikke negativt men bare vær obs på det om du er veldig lys i huden. Ellers luktet den godt og var enkel å påføre.
Maria | 24-06-2019
Supert produkt! En god bodylotion som gjør det den skal uten å skape skjolder eller flekker så lenge den blir brukt på riktig måte. Kommer til å kjøpe igjen!
Anju | 11-07-2018
Lukter helt nydelig, gir en fin mengde med fukt og gir glød og farge til min mørke hud! Takk for et fantastisk sommer-produkt, Kicks!

Mer Informasjon

Lett og ufarget gjenfuktende bodylotion med gradvis selvbruningseffekt. Brukes daglig for å bygge opp en naturlig solkysset hudtone. Produktet inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser, beskyttende E-vitamin, skvalen og sheasmør. Tørker raskt og gir en jevn, solkysset hudtone samtidig som den etterlater huden silkemyk. Full effekt etter 2–5 dager. Finnes i følgende nyanser: Light/Medium & Medium/Dark
AQUA, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ETHOXYDIGLYCOL, DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, DIHYDROXYACETONE, C14-22 ALCOHOLS, PARFUM, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, SQUALANE, TOCOPHERYL ACETATE, CETEARYL GLUCOSIDE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 60, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331