Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Löwengrip Blonde Perfection Silver Conditioner 200 ml

Vurderinger
Pris
179 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Blonde Perfection Silver Conditioner
p90160433
v90160434
Löwengrip
NOK
179
Fargebevarende og pleiende sølvbalsam med fiolette pigmenter. Nøytraliserer gule nyanser og gulskjær i blondert hår for å gi en kaldere nyanse. Beriket med bjørnebærekstrakt som motvirker varme nyanser og gulskjær. Bambusekstrakt og solsikkeolje er rike på antioksidanter og beskytter håret mot UV-stråling og ytre påkjenninger. Kan også gi effekt på mørkt hår som er farget, eller grått hår med gulskjær. Formelen inneholder intensive pigmenter som gir et raskt resultat.
Balsamen kan brukes sammen med Blonde Perfection - Shampoo for å øke effekten, eller etter en vanlig sjampo. Arbeid inn produktet i hårets lengder med kam eller hendene. La virke i 3-10 minutter eller skyll ut med én gang, avhengig av ønsket intensitet.
Volum:
200 ml
EAN:
7350073862054

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331