Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 99 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

The Ritual Of Chado Body Scrub 250 g

The Ritual Of Chado Body Scrub 250 g

Rituals

En superkonsentrert kroppsskrubb basert på pulver av naturlig, finmalt bambusbark som skrubber huden effektivt. Den luksuriøse kroppsskrubben med naturlig bambus dyprenser huden.
170 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Ritual Of Chado Body Scrub
p90697054
v90697055
Rituals
NOK
170

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En superkonsentrert kroppsskrubb basert på pulver av naturlig, finmalt bambusbark som skrubber huden effektivt. Den luksuriøse kroppsskrubben med naturlig bambus dyprenser huden. Pulveret av bambusbark fjerner døde celler og virker foryngende på huden så den blir myk og strålende. Etter bruk føles huden myk og absorberer fuktighetskremen mer effektivt.
Bambus er en av de ingrediensene som brukes mest i asiatiske skjønnhetsprodukter. Bambus har vært kjent for sine hudpleiende egenskaper i mange hundre år. Den holder huden sunn og ekstra fuktig.
Matcha har vært brukt som effektivt hudeliksir siden antikken. Den antas å revitalisere huden så den blir spenstig, sunn og strålende.
Bruk kroppsskrubben en eller to ganger i uken for optimale resultater og myk, smidig og strålende hud.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331