Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Motarbeid strekkmerker og cellulitter og få en fastere, vakrere hud ved hjelp av våre populære slimming- og firmingprodukter. Disse produktene er spesielt utviklet for deg som vil redusere gjenstridige fettansamlinger og cellulitter rundt midje, mage, hofter, lår, armer og knær.
Her finner du hudoljer, kremer og lotions som virker oppstrammende på huden og får deg til å føle deg vakrere og mer selvsikker. Blant våre produkter for slimming, firming og anti-cellulitt-behandling finner du også bodyspray som svøpes over huden og gir et «retusjert» inntrykk. Du kan enkelt spraye huden med lange strøk til du har fått den fargen og finishen du ønsker. Formelen tørker raskt og farger ikke av på klær eller andre tekstiler.
Invester i et av disse produktene for en vakrere kropp som kan få deg til å trives bedre akkurat som du er.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331