Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Glow! Body Oil 150 ml

Glow! Body Oil 150 ml

KICKS Beauty

Ready, Set Glow! Vitamin C Body Oil er en lettabsorbert kroppsolje med frisk duft av appelsin. Inneholder mykgjørende olje av raps, kokos, oliven og solsikke.
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Glow! Body Oil
p90138853
v90138854
KICKS Beauty
NOK
129

Omtaler

Agnethe Marie | 12-06-2019
Aldri prøvd body olje før, men hatt lyst da jeg har til tider veldig tørr hud på legger og lår. Har liksom bare ikke funnet noen jeg har likt duften på, men da jeg så denne fra Kicks egen serie så tenkte jeg det bare var og prøve og etter to gangers bruk liker jeg den veldig godt. Får minus for at den tar litt tid å trekke inn i huden, typ 15 min før jeg ikke følte meg oljete på en måte. Men etter det så føltes huden fantastisk myk og deilig. Og duften er veldig behagelig så denne kommer jeg til å kjøpe flere ganger! Bruker også en del selvbruning så blir spennende og se hvordan den vil fungere med det, om den gjør at selvbruning vil gå fortere bort eller ikke.

Mer Informasjon

Ready, Set Glow! Vitamin C Body Oil er en lettabsorbert kroppsolje med frisk duft av appelsin. Inneholder mykgjørende olje av raps, kokos, oliven og solsikke. Inneholder også antioksidanter fra C-vitamin som fremhever hudens glød. Perfekt olje å bruke på nyvasket, fuktig hud i dusjen eller under din bodylotion for å gi huden en ekstra mykgjørende behandling.
Canola Oil, Ethylhexyl Stearate, Cocos Nucifera Oil*, Olea Europaea Fruit Oil, Cetyl Acetate, Undecane, Parfum, Tridecane, Helianthus Annuus Seed Oil, Squalene, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Beta-Sitosterol, Tocopherol, Citrus Paradisi Seed Extract, Glycine Soja Oil, Acetylated Lanolin Alcohol, Oleyl Acetate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citral, Citronellol, Benzyl Alcohol, Amyl Cinnamal.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331