Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Friday Foaming Bliss Calming Oats Shower Gel 200 ml
ONLY AT KICKS

Friday Foaming Bliss Calming Oats Shower Gel 200 ml

MON SUN

Nyt et fredfullt øyeblikk når denne geleen forvandles til et luksuriøst skum. Huden din blir ren og lindret, som et verktøy for kropp og sjel. For normal til tørr hud.
89 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Friday Foaming Bliss Calming Oats Shower Gel
p89957578
v89957579
MON SUN
NOK
89

Omtaler

Karin | 21-03-2019
Deilig dusjgele som forvandles til et skum med en eventyrlig god duft. Tørker ikke ut huden. Denne kommer jeg til å kjøpe igjen og igjen.
Irene | 06-01-2019
Nydelig som silke med behagelig duft.

Mer Informasjon

Nyt et fredfullt øyeblikk når denne geleen forvandles til et luksuriøst skum. Huden din blir ren og lindret, som et verktøy for kropp og sjel. For normal til tørr hud. Duften´Figs and White florals', med noter av sjasmin, fiken og vetiver, minner om den intense og inkluderende atmosfæren på et luksushotell. Produsert i Sverige. 100% vegansk.
Bruk daglig, påfør i dusjen og nyt det! Denne milde formulaen er lindrende for kroppen din og gjør huden ren, myk og avslappet.
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, ISOPENTANE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, ISOBUTANE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, SODIUM HYALURONATE, ISOPROPYL PALMITATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, COPPER GLUCONATE, TOCOPHEROL, SODIUM CHLORIDE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LACTIC ACID, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, LIMONENE, CITRAL
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331