Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Volumizing Mousse
SUPERSALE 30% på SALGS-prisen

Volumizing Mousse

KICKS Beauty

Volumizing Mousse gir håret herlig fylde og naturlig volum, uten å gjøre det tungt og stivt. Formelen inneholder keratin som styrker, gjenoppbygger og reparerer håret.
27,65 kr
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Volumizing Mousse
p178820
v80748122
KICKS Beauty
NOK
27.65

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Volumizing Mousse gir håret herlig fylde og naturlig volum, uten å gjøre det tungt og stivt. Formelen inneholder keratin som styrker, gjenoppbygger og reparerer håret. Moussen er også beriket med blåbær, som gir håret fukt og glans. Produktene er varme- og UV-beskyttende samt fargebevarende.
Moussen er veldig drøy, så bruk kun en liten mengde. Jobb produktet godt inn i vått hår. Føn for å få maksimalt volum. Kan også brukes i tuppene i tørt hår for å gi spenst og definisjon. Brukes i vertikal posisjon (ristes godt før bruk).
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331