Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Just for you! 25% på Estée Lauder, Clinique & Origins!  Gjelder 30.06-02.07.

Makeup

Makeup Advisor

Test makeuplooker digitalt

3388 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Kjøp sminke på nettet og i butikk

Hos KICKS kan du fylle sminkepungen med det siste innen sminke og skjønnhet. Hos oss finner du alt fra primere til øyenskygger og leppestifter fra de mest populære varemerkene. Med riktig sminke kan du fremheve ansiktstrekkene og få en mer intens og tiltrekkende look. KICKS er en av de ledende sminke- og kosmetikkjedene i Norden og har et av de bredeste sortimentene innen sminke på nett og i butikk. Kontakt vår kundeservice eller kom inn til oss i butikkene for å få personlige tips av våre dyktige hudterapeuter og makeupartister. Du kan også bestille makeuptjenester og få hjelp med en fresh hverdagslook, luksuriøs festmakeup eller bryllupsmakeup i KICKS flagshipbutikker i Oslo . Bestill disse tjenestene på nettet eller besøk oss for å bestille time.

Makeup for alle typer av loker

Eksperimenter med looken din og utforsk det beste innen makeup. Uansett om du foretrekker en dramatisk eller mer diskré makeup, kan KICKS hjelpe deg med å finne produkter til alle steg i din rutine. Begynn med å rense huden med ansiktsrens før du påfører sminke. Så legger du en base med produkter som , , BB-cream eller CC-cream. Ved hjelp av ,, og kan du så jobbe med contouring for å få for eksempel mer fremtredende kinnbein eller kjevebein. Hvis du vil fremheve øynene og gi dem mer intensitet, kan du begynne med å ramme dem inn ved hjelp av. Forsterk øyefargen og fremhev øynene ved hjelp av og For en spesielt iøynefallende sminke kan du også prøve en ny øyefarge med fargede linser og åpne øynene ved å bruke en vippetang eller KICKS har også et bredt utvalg av øyeprimere som gir øynene dine de perfekte forutsetningene. For å ramme inn øyet kan du også jobbe med . Utforsk vårt sortiment av vippefarge og brynfarge, eller bruk en øyebrynsblyant, øyebrynsgel eller øyebrynskygge for å markere øyenbrynene. For å friske opp utseendet kjapt og enkelt kan du legge farge på leppene. Se vårt utvalg av leppestifter, leppeblyanter, lipgloss, leppe-primere og lip-plumpers. Husk å bevare den normale balansen i huden ved å fjerne sminken med en fuktighetsgivende sminkefjerner eller toner, og suppler med en pleiende nattkrem som du påfører i ansiktet etter at du har fjernet sminken

Logg inn
Bli medlem
Logge inn for første gang

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022