Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Beautyfavorittenes suksesshistorier

Eksperttips
Les mer om fem av våre mest populære varemerker og deres ikoniske beautyprodukter. Flere av dem har vært elsket i flere tiår. Slik startet suksesshistoriene!

Lancôme – fransk eleganse

Shop Lancôme

Det klassisk franske varemerket Lancôme står for eleganse og en positiv innstilling til skjønnhet. «La Vie Est Belle», at livet er vakkert, gjennomsyrer hele merket, og det er også navnet på en av deres ikoniske dufter. Da Lancôme ble grunnlagt i 1935, var det nettopp dufter selskapet satset på, og suksessen lot ikke vente på seg. Allerede året etter lanserte de sitt første hudpleieprodukt, Nutrix, som fortsatt inngår i sortimentet deres. En rosarød leppestift med duft av roser ble deretter en storselger i flere tiår. Rosen, skjønnhetens blomst, er fortsatt symbolet til Lancôme.

Biotherm – hudpleie for alle

Shop Biotherm

Biotherm ble født i de franske Pyreneene på 1950-tallet da dr. Jos Jullien oppdaget en pleiende mikroorganisme i fjellenes mineralrike kildevann. Denne pleiende og styrkende organismen, som Biotherm kaller Life Plankton, finner vi fortsatt i hjertet av alle hudpleieproduktene deres. Merkets storselgere omfatter blant annet hudpleieseriene Aquasource og Blue Therapy, som elskes for sine foryngende og fuktighetsgivende egenskaper. I 1972 ble det mest ikoniske produktet av alle, Lait Corporel, lansert, en bodylotion som gjør huden myk og gir en frisk duft av sitrus.

Yves Saint Laurent – Couture beauty

Shop Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent tok moteverden med storm i 1961 med sin sterke og eksotiske design, som den gang var revolusjonerende og modig. Allerede tre år senere kom motehusets første duft, Y. Den dristige designen gjenspeiler seg også i merkets skjønnhetsprodukter, med fargerike paletter, kraftige pigmenter, innovativ hudpleie og stadig nytenkende lanseringer. Blant de tidlige skjønnhetsklassikerne finner vi duftene Pour Homme fra 1971 og Opium fra 1978, som nå også har en lillesøster i storselgeren Black Opium. Concealerpenselen Touche Éclat, lansert i 1992, er også et av skjønnhetshistoriens mest ikoniske produkter.

Kiehl’s – Natur og vitenskap

Shop Kiehl’s

Kiehl's ble grunnlagt allerede i 1851 som et apotek i East Village i New York, der merket fortsatt holder til. Ved å kombinere naturlige ingredienser med den nyeste vitenskapelige utviklingen tilbyr de hudpleie som er både naturlig og effektiv.​ Sitt store gjennombrudd fikk de på 1920-tallet med Original Musk Oil, som fortsatt er merkets signaturduft. Tidlig på 1960-tallet ble de ikoniske Calendula Herbal-Extract Toner, Lip Balm #1 og Ultra Facial Creamlansert, og de er fortsatt blant deres bestselgende produkter. Også den ti år gamle og velkjente Midnight Recovery Concentrate, en ansiktsolje som gir fantastisk glød, er et av Kiehl’s absolutte helteprodukter.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331