Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Blue Therapy Night Cream 50 ml
Blue Therapy Night Cream 50 ml
Blue Therapy Night Cream 50 ml
Gave på kjøpet! Les mer

Blue Therapy Night Cream 50 ml

Biotherm

Blue Therapy er en næringsrik og korrigerende hudpleie mot aldringstegn for kvinner over 35 år som vil ha en spesielt tilpasset ansiktspleie Blue Therapy gjør h...
695 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Siv | 23-06-2019
Denne svir noe vanvittig på huden min:/ Så etter prøvd den noen kvelder nå er det bare å innse at dette var bortkasta penger. Ble anbefalt denne mtp alder, men det hjelper lite når den brenner på huden.
Hanne | 16-08-2018
Jeg fikk testet denne via et testpanel. Jeg er fornøyd med kremen, den gir god fuktighet og mykgjør huden godt gjennom natten. Fin konsistens og ok duft.
Heidi | 29-07-2018
Fikk teste denne i et testpanel. Meget god krem. Føler at huden får god fukt gjennom natten. Passe fet til min hud. Denne fortsetter jeg med.

Mer Informasjon

Blue Therapy er en næringsrik og korrigerende hudpleie mot aldringstegn for kvinner over 35 år som vil ha en spesielt tilpasset ansiktspleie Blue Therapy gjør huden fastere og reduserer dannelsen av rynker og pigmentflekker. Huden tilføres fuktighet innenfra og får en ny glød umiddelbart.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331