Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Libre EdP 50 ml
Libre EdP 50 ml
Libre EdP 50 ml
Libre EdP 50 ml
Libre EdP 50 ml

Libre EdP 50 ml

Yves Saint Laurent

LIBRE, den nye feminine parfymen fra Yves Saint Laurent, friheten til å leve med overskudd. Parfymen til en sterk, modig og fri kvinne som eksperimenterer med egen frihet.
875 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Libre EdP
p94003489
v94003490
Yves Saint Laurent
NOK
875

Omtaler

Caroline | 19-11-2019
En merkelig generisk lukt..minner meg om 90-tallets Palmolive såpebarer.
Julie | 15-11-2019
My new favorite this fall/winter. Stunning bottle. Fresh aromatic,elegant fragrance. For me longevity is 10/10 . It last all day on my skin . I sprayed on my wrist early in the morning and i came home 10 pm and i can still smell it.
Irina | 14-11-2019
Kjøpte etter at jeg hadde fått prøve og ble forelsket i luktet kunne ikke la være bærte det i veska mens jeg ventet på min flaske parfum😄 og det skjer nesten aldri med meg nå er det mitt favoritt parfume. Kanskje endelig har jeg funnet meg sjøl

Mer Informasjon

LIBRE, den nye feminine parfymen fra Yves Saint Laurent, friheten til å leve med overskudd. Parfymen til en sterk, modig og fri kvinne som eksperimenterer med egen frihet. Den første floral lavendel. Spenningen mellom den brennende sensualiteten av en appelsinblomst fra Marokko og dristigheten av lavendel fra Frankrike, med en feminin vri. Et enkelt duftsport med en pust av frihet. En coutureformet flaske med luksuriøst oversized tilbehør. Den ikoniske Cassandre skrifttypen bøyd og naglet til glaset som en juvel. Sexy, gullfargede kjeder og en asymmetrisk svartlakkert topp som avslutter det hele. Duften av frihet.
Toppnoter: Mandarinolje, petit grain-olje, lavandine fransk olje solbærakkord Hjertenoter: Lavendelolje, sjasmin sambac absolute, sjasmin grandiflorum India absolute og appelsinblomst absolute Bunnoter: Vaniljeekstrakt Madagascar, sedertreolje, amberakkord og musk
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331