Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Siste sjansen! 20% på foundation, primer, pudder og concealer. 

Urban Decay

Urban Decay

Historien om Urban Decay starter på midten av 90-tallet. På daværende tidspunkt var rosa, rød og beige dominerende på skjønnhetsmarkedet, og gud forby hvis man ønsket lilla eller grønne negler! Som et motsvar til dette fargemonopolet tok Sandy Lerner, David Soward og Wende Zomnir en dristig beslutning og lanserte 1996 merket Urban Decay. Hvis kosmetikk-industrien ikke tilfredsstilte deres alternative smak for makeup måtte de selv gjøre noe med det. Du finner Urban Decay eksklusivt på kicks.no og i disse butikkene: KICKS Steen & Strøm, KICKS Oslo City, KICKS Glassmagasinet, KICKS Storo storsenter, KICKS Bogstadveien, KICKS Ski storsenter, KICKS Arkaden Stavanger, KICKS Amanda storsenter Haugesund, KICKS Trondheim torg og KICKS Xhibition. 

Bestselgere

Øyesminke

Foundation

Lepper

Merker
Hudtype
Farger
Dekkevne
Finish
Formel
Egenskap
Natural Choice
124 produkter
Mest kjøpte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331