Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Teint Miracle Foundation 02 Beige Lys Rosé
Gave på kjøpet! Les mer

Teint Miracle Foundation 02 Beige Lys Rosé

Lancome

Lancôme Teint Miracle er en flytende fuktighetsgivende foundation med SPF 15 som gir huden et jevnt og naturlig utseende med en vakker utstråling Lancôme Teint ...
445 kr
02 Beige Lys Rosé
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Emilie | 18-07-2019
Holder seg bra. Dessverre oksiderer den og blir litt for oransje og mørk for meg, men bortsett i fra det er den fin i finishen og holdbarhet.
Mikala | 07-04-2019
Beste! Legger seg ikke i rynker, dekker fint uten å føles sminket, "naturlig" look, lett å dra utover uten å skjolde og kan "glemmes" over natten med uten å reageres på (1. gang jeg opplever u/problematikk).
Renee | 03-04-2019
Beste jeg har prøvd!! Sitter som støpt hele dagen, og kjennes ikke på huden!!

Mer Informasjon

Lancôme Teint Miracle er en flytende fuktighetsgivende foundation med SPF 15 som gir huden et jevnt og naturlig utseende med en vakker utstråling Lancôme Teint Miracle har en lett til medium dekkevne.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331