Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

Lancome har et bredt sortiment innen foundation som passer alle hudtoner og hudtyper. Med foundaton fra Lancome legger du en base som holder hele dagen. Den beste måten å påføre foundation er med en foundation svamp, beauty blender eller foundationkost for et jevnt og langvarig resultat. Deres foundation kommer med ulik finish og formel slik som flytende, pudder eller krem foundation for en perfekt makeuplook. Du finner din nye foundation favoritt fra Lancome i din nærmeste KICKS butikk eller online.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331