Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Lancôme makeup

83 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Lancome har et bredt makeup sortiment for å legge den perfekte basen, øyemakeupen og leppemakeupen. All makeup fra Lancome blir testet for sensitiv hud slik at makeupen passer til den mest sensitive huden. I deres sortiment inngår mascara for volum, lengde og separerte vipper, i tillegg har de flere bestselgende foundations som Teint Idole Ultra Wear Foundation som vant KICKS Beauty Awards 2018 for beste foundation. Dessuten finnes leppestift i flere ulike nyanser, rouge, øyeskygger som palette og enkle skygger for den perfekte hverdagsmakeupen eller fest looken. Kjøp Lancome makeup i din nærmeste KICKS butikk eller online.

;
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331