Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Deo Pure Roll-On 75 ml
Kjøp 3 få 30%

Deo Pure Roll-On 75 ml

Biotherm

Biotherm Deo Pure Roll-On er en deodorant som virker i opptil 24 timer. Deodoranten gir en behagelig, ren, myk og glatt følelse. Den lett pudrede, silkemyke hinnen beskytter og pleier huden.
149 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Deo Pure Roll-On
p540487c
v27819051
Biotherm
NOK
149

Omtaler

Ida | 20-12-2019
Jeg er ikke spesielt glad i deodoranter som lukter mye, og hvor klærne lukter deodorant. Dette har jeg ikke hatt problemer med etter at jeg prøvde denne! Denne er en favoritt hos meg, kjøper den igjen og igjen. Trekker raskt inn i huden. Ikke opplevd at den har smittet over på klær, eller at jeg føler det lukter svette av meg i løpet av dagen:)
Sigrid | 01-01-2019
Svært fornøyd i mange år! Lukter svalt og godt og for meg har den holdt all vond lukt borte. Kommer ikke til å bytte så god den har vært til nå :)
Silje Askheim | 12-10-2018
Dufter godt. Svir ikke på huden, for min del kunne jeg bruke denne rett etter barbering. Synes ikke at dette er en effektivt antiperspirant. Enig i det flere sier, om at man ikke bruker opp denne før man kjøper ny, da effekten avtar jo mindre som er igjen i beholderen. Jeg har prøvd denne flere ganger, og kan ikke si at denne har noen WOW faktor for min del, slik at jeg heller kan kjøpe en billigere på butikken. Denne misfarger klærne hvis du ikke lar den tørke ordentlig før du trekker på deg klærne, og det er vanskelig å få tørket av klærne igjen. En helt ok deodorant, men ikke verdt pengene for min del.

Mer Informasjon

Biotherm Deo Pure Roll-On er en deodorant som virker i opptil 24 timer. Deodoranten gir en behagelig, ren, myk og glatt følelse. Den lett pudrede, silkemyke hinnen beskytter og pleier huden. Motvirker lukt, smitter ikke av og er lett å påføre.
Applicera på rengjord och torr hud. Låt Deo Pure torka innan du tar på dig kläderna.
- Micronised aluminium chlorhydrate - Alkyl lactate - Silica micro-beads - Chamomille extract
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331