Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Ultra Facial Cleanser 150 ml
Kampanje 20%

Ultra Facial Cleanser 150 ml

Kiehls

Mild ansiktrens for alle hudtyper, renser og fjerner makeup uten å tørke ut huden. Reduserer overflødig olje.
148 kr
185 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Madeleine | 06-09-2019
Dette er en veldig god cleanser. Har brukt denne rundt et år nå, og den er en av de beste cleanserne jeg har prøvd. Jeg hadde litt kviser i ny og ned, med helt normal fet hud. Men etter jeg begynnte med denne ble hunden min mye bedre, glattere, og har ikke problemer med kviser lengere. Den er også silkemyk å påføre.
Laila | 19-05-2019
Passer til alle hudtyper, altså kan brukes av søsken på besøk, som er bonus) renser godt uten å tørke ut huden
Benedicte | 04-05-2019
Liker denne kjempegodt! Bruker den hver dag, etterfulgt av ultra facial toneren og ultra facial kremen til Kiehl's, og huden ser helt strålende ut. Bruker den også for fjerning av øyesminke og jeg kan se et godt resultat på øyenvippene mine nå som de ikke blir "slitt" av renseservietter. Anbefales absolutt!

Mer Informasjon

Mild ansiktrens for alle hudtyper, renser og fjerner makeup uten å tørke ut huden. Reduserer overflødig olje. Inneholder fuktighetsgivende oliven ekstrakter (squalane), aprikoskjerneolje og vitamin E.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331