Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Touche Éclat 2 Luminous Ivory
Touche Éclat 2 Luminous Ivory
Touche Éclat 2 Luminous Ivory
Touche Éclat 2 Luminous Ivory
Touche Éclat 2 Luminous Ivory

Touche Éclat 2 Luminous Ivory

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Highlighter Pen. Som en tryllestav gjør Touche Éclat-pennen huden umiddelbart lysere og glattere med en forfinet hudtone med en naturlig strålende finish.
350 kr
2 Luminous Ivory
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Touche Éclat
p218141
v27305572
Yves Saint Laurent
NOK
350

Omtaler

Jannicke | 23-11-2019
Veldig lett i konsistensen, ville heller gått for en concealer med mer dekkevne om du skal bruke den til å dekke over noe. Denne passer bedre til å lysne opp under øynene. Når du setter den med pudder ser det veldig naturlig ut, uten at den creaser eller gjør det super tørt under øynene.
Silje | 04-06-2019
Jeg bruker denne som en highlighter, den lysner opp partier og gir en naturlig glans. Den dekker ikke noe særlig så jeg ville kanskje ikke kalt den en concealer...
Kaja | 20-04-2019
Fungerer bra under øynene ogdå spm concealer, holder lenge, ikke tørker huden, gode farger

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Highlighter Pen. Som en tryllestav gjør Touche Éclat-pennen huden umiddelbart lysere og glattere med en forfinet hudtone med en naturlig strålende finish. Fremhev dine beste ansiktstrekk uten skimmer eller glitter.
De lysfylte pigmentene i Touche Éclat blendes enkelt og etterlater en sunn, naturlig glød. Det er din hud, bare bedre! Kaker seg ikke, og du ser aldri sminket ut.
- Gjør huden lysere for å bekjempe livløs hud, sliten hud og bringe lys til ansiktet.
- Glatter ut fine linjer og rynker og løfter ansiktstrekkene helt uten fare for at produktet skal legge seg i fine linjer eller kake seg.
- Gjør makeupen din perfekt, gjør leppene naturlig tykkere og visker bort alle spor av maskara eller øyenskygge som drysser, eller leppestift som er gnidd utover.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331