Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Beautyfavorittenes suksesshistorier

Les mer om fem av våre mest populære varemerker og deres ikoniske beautyprodukter. Flere av dem har vært elsket i flere tiår. Slik startet suksesshistoriene!

Lancôme – fransk eleganse

Shop Lancôme

Det klassisk franske varemerket Lancôme står for eleganse og en positiv innstilling til skjønnhet. «La Vie Est Belle», at livet er vakkert, gjennomsyrer hele merket, og det er også navnet på en av deres ikoniske dufter. Da Lancôme ble grunnlagt i 1935, var det nettopp dufter selskapet satset på, og suksessen lot ikke vente på seg. Allerede året etter lanserte de sitt første hudpleieprodukt, Nutrix, som fortsatt inngår i sortimentet deres. En rosarød leppestift med duft av roser ble deretter en storselger i flere tiår. Rosen, skjønnhetens blomst, er fortsatt symbolet til Lancôme.

Biotherm – hudpleie for alle

Shop Biotherm

Yves Saint Laurent – Couture beauty

Shop Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent tok moteverden med storm i 1961 med sin sterke og eksotiske design, som den gang var revolusjonerende og modig. Allerede tre år senere kom motehusets første duft, Y. Den dristige designen gjenspeiler seg også i merkets skjønnhetsprodukter, med fargerike paletter, kraftige pigmenter, innovativ hudpleie og stadig nytenkende lanseringer. Blant de tidlige skjønnhetsklassikerne finner vi duftene Pour Homme fra 1971 og Opium fra 1978, som nå også har en lillesøster i storselgeren Black Opium. Concealerpenselen Touche Éclat, lansert i 1992, er også et av skjønnhetshistoriens mest ikoniske produkter.

Kiehl’s – Natur og vitenskap

Shop Kiehl’s

Kiehl's ble grunnlagt allerede i 1851 som et apotek i East Village i New York, der merket fortsatt holder til. Ved å kombinere naturlige ingredienser med den nyeste vitenskapelige utviklingen tilbyr de hudpleie som er både naturlig og effektiv.​ Sitt store gjennombrudd fikk de på 1920-tallet med Original Musk Oil, som fortsatt er merkets signaturduft. Tidlig på 1960-tallet ble de ikoniske Calendula Herbal-Extract Toner, Lip Balm #1 og Ultra Facial Creamlansert, og de er fortsatt blant deres bestselgende produkter. Også den ti år gamle og velkjente Midnight Recovery Concentrate, en ansiktsolje som gir fantastisk glød, er et av Kiehl’s absolutte helteprodukter.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331