Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Effektfull hudpleie med lag på lag-teknikken

Få best mulig effekt av hudpleien ved å jobbe med lag på lag, der du påfører og smører favorittene dine i riktig rekkefølge. KICKS veileder deg – lag for lag.

Lag 1: Rens – uvurderlig start

Shop rengjøring

Når huden er renset, blir de andre hudpleieprodukter mer effektive, ettersom huden lettere kan ta opp de pleiende stoffene. Start med et renseprodukt for hudtypen din, og bruk så micellarvann.

Lag 2: Toner – forberedende ingredienser

Shop her

Ansiktsvann, som også kalles toner eller essence, forbereder huden på serum og krem. De inneholder ofte aktive ingredienser, som raskt tas opp av huden mens den fortsatt er lett fuktig etter rensing.

Lag 3: Serum – effektivt i dybden

Shop her

Av alle produktene i hudpleierutinen er serum det som gir mest effekt. Det har høyere konsentrasjon av aktive stoffer enn krem og inneholder ingredienser med liten molekylstørrelse, noe som betyr at de virker dypere nede i huden. Masser inn serumet en stund og la det gå inn i huden før du går videre til neste steg.

Lag : Solkrem – den beste antiagebeskyttelsen

Shop her

Lag 6: Ansiktsspray – for påfylling

Shop her

Hold fuktighetsnivået i huden på topp i løpet av dagen med ansiktsspray. Ha en spray i håndvesken, eller sett en ved siden av jobb-PC-en! Vil du ha mest mulig fuktighet i rutinen, kan du spraye litt ansiktsspray mellom hvert lag. Det aktiverer de fuktbindende ingrediensene i de andre produktene.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331