Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

11 tips for deg med tynt hår

Eksperttips
Har du tynt hår eller problemer med å få volum i tynt hår? Johan Hellström, frisør og adm.dir. hos Björn Axén, gir sine beste profftips som får håret til å føles fyldigere.

1. Velg riktig klipp 

La en frisør hjelpe deg med å få en hårklipp som får håret til å falle på den beste måten. Med riktig frisyre kan du få mer volum i tynt hår, og du kan få tynt hår til å se tykkere ut.  

2. Bruk riktige produkter 

Velg sjampo, balsam og kur som gir volum eller styrker ditt tynne hår med protein. Bruk deretter stylingprodukter som gir ekstra volum.  

 3. Unngå hard styling 

Tynt hår tynges ned av for harde hårstylingprodukter og tunge produkter som olje eller smoothing-krem. Harde hårsprayer og mousse sliter også håret ditt. 

 4. Tilfør proteiner og fukt 

Proteiner bygger opp og reparerer skadet hår. Det reparerer skjellaget slik at det tynne håret ditt blir mer slitesterkt.  Fuktighet er også viktig for tynt hår, da det gir riktig elastisitet til hårstråene dine. Det gjør også håret lettere å forme og fjerner statisk elektrisitet.  

 5. Opprett volum i lag 

For å maksimere volumet i det tynne håret ditt, må du jobbe med stylingprodukter i flere trinn. Start med volummousse som gir luftighet i hele håret og påfør deretter saltvannsspray eller teksturkrem som gir hold i hodebunnen før du gjør en volumføning. 

 6. Ha produkter i hele håret 

Hvis du har problemer med å få volumet i håret til å holde, kan det være fordi du brukte for mye produkt på hårtuppene dine. Det tynger ned håret ditt. Tenk derfor på å jobbe med stylingprodukter på hele hårstrået, også i hodebunnen, for å få volum som virkelig holder. 

 7. Volumføn håret ditt 

Føn håret mot vekstretningen, slik at det får så mye løft som mulig. Det kan bety at du må føne i forskjellige retninger på forskjellige steder for å skape holdbart volum. 

 8. Bruk varmebeskyttelse 

Hvis du bruker varmeverktøy, er varmebeskyttelse en god investering, spesielt hvis håret ditt er tynt, tørt eller skadet. Ellers vil den høye temperaturen gi deg splitte hårtupper og håret ditt slites mye raskere. Det er også bra hvis det er mulig å stille inn temperaturen på krølltangen eller rettetangen. Det er ikke sikkert at den høyeste varmen er nødvendig for å forme håret ditt. Tynt hår trenger nesten alltid lavere varme for styling enn tykt hår. 

 9. Stress mindre 

Det er normalt å miste hår daglig. Etter graviditet eller hvis du er mann og har genetisk hårtap, kan du miste mer hår. I noen tilfeller kan mineralmangel også forårsake hårtap. Den aller vanligste årsaken til at du mister hår, er imidlertid stress. Når du er veldig stresset, strupes nemlig blodtilførselen til hårsekkene. Det finnes produkter som stimulerer blodtilførselen til hodebunnen og kan hjelpe ved hårtap, hvis det ikke er genetisk. 

 10. Bruk en snill børste 

Håret er ekstra følsomt når det er vått, og hvis det er veldig tynt eller slitt. Bruk en skånsom børste når du grer ut håret for å redusere risikoen for slitasje. En børste uten pigger i tuppene og med bøyelige børstestrå er snillere mot håret ditt.  

 11. Varier frisyren 

Hvis du liker å sette opp håret, er det bra å tenke på å variere hvor du setter hårstrikkene. Hvis du har strikken på samme sted hver dag, kommer det til å slite på håret ditt. Tenk også på å velge myke hårstrikker av tøy som ikke har noen metalldel. Hvis du er veldig redd for slitasje, kan du også sove med håret i en flette, eller sove på et putevar i silke. 

Les mer:

Les mer

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

Get the look med Budgie: Messy bun

Slik gjør du
Slik skaper du enkelt en "messy bun" med produkter fra Budgie.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331