Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Therése Hallberg

Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg er frilansjournalist og har jobbet som skjønnhetsskribent og skjønnhetsredaktør siden 2006, men hennes interesse for beauty startet tidlig. Les mer om Thérese på Linkedin

Etter flere år med masing fikk hun endelig sine første sminkeprodukter da hun fylte 12 år (rouge, mascara og lipgloss!), men ukepengene hadde gått til ansiktskremer og knallfargede neglelakker lenge før det. Theréses tekster har syntes i KICKS Magazine, Elle, Tara, Damernas Värld, VeckoRevyn, Daisy Beauty, Mama, Topphälsa, Daisy Beauty Professional og Amelia. Hun jobber også regelmessig som copywriter for noen av Sveriges største skjønnhetsmerker, samt for contentbyråer. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm.

Therése elsker PHA-syre og probiotika, er svak for ekstra dramatiske volummaskaraer og burde bli flinkere til å bruke hårmaske litt oftere. Hun blander både luksusmerker og budgetbeauty i skjønnhetsrutinen, men er ekstra svak for amerikansk hårpleie, franske apotekmerker og sørkoreanske hudpleieprodukter. Hun er også overbevist om at alle bør eie minst én renseolje. Produkter hun ikke kan leve uten er tørrsjampo, håndkrem, leppepomade, eye patches og vippetang. Når Therése ikke skriver om skjønnhet, liker hun å besøke varme land (alltid med solkrem i kofferten!), spiser gjerne på Michelin-restauranter når lommeboken tillater det, leser britisk krim på originalspråket og tar power walks i skogen.

Les flere av Theréses artikler:

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331