Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Her er bodylotionene som er best i test ifølge KICKS-klubbmedlemmen

Hvis huden på kroppen føles tørr og stram, er en bodylotion din beste venn. Den tilfører fuktighet raskt, og gjør huden myk og smidig. I tillegg til å gi fuktighet, kan en bodylotion også forbedre hudens elastisitet, gi en fin glød og få kroppen til å lukte godt. Bare for å nevne noe! Gjør det gjerne til en god vane å smøre kroppen hver dag – helst etter morgendusjen, slik at du unngår den tørre og kløende følelsen. Her er en liste over bestselgende bodylotioner vi kan anbefale ekstra varmt – ha dem gjerne i tankene neste gang du kjøper bodylotion hos oss på KICKS!

Bodylotioner som er best i test ifølge KICKS-klubbmedlemmene 

Forfriskende effekt med guarana 
Sol de Janeiro Brazilian Bum Cream 

Bodylotion inspirert av brasilianernes favoritt kroppsdel; the bum bum. Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream er en raskt absorbert bodylotion beriket med guarana, en plante som finnes i Amazonas og er like oppkvikkende som koffein. På huden bidrar guarana blant annet til å stimulere blodomløpet. I tillegg har denne populære bodylotionen en frisk og oppkvikkende duft som raskt fører tankene mot mer sørlige breddegrader. Psst! I 2021 vant Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream prisen for beste kroppspleie i KICKS Beauty Awards.  

Nærende formel 
Biotherm Lait Corporel 

Fuktighetsgivende bodylotion som både lukter friskt og passer for alle hudtyper. Biotherm Lait Corporel Body Lotion har en fuktighetsgivende og nærende formel med sitrusekstrakt som gjør huden myk uten at den føles klebrig. Resultatet er myk og smidig hud med en styrket hudbarriere og bedre elastisitet. Dessuten vant den prisen for beste bodylotion i KICKS Beauty Awards 2020.  

Et godt valg for tørr hud 
Biotherm Oil Therapy Baume Corps 

Fuktighetsgivende og nærende bodylotion som har en pleiende og fuktighetsgivende effekt på tørr hud. Biotherm Oil Therapy Baume Corps er beriket med aprikoskjerneoljeekstrakt, og gjør huden myk og fantastisk smidig, samtidig som fuktighetsbalansen styrkes og elastisiteten forbedres. Formelen lukter friskt, og til tross for sin rike mykhet trekker den raskt inn i huden uten kliss. Huden føles fuktet og får en nydelig glød.  

 

Balanserende effekt  
Skin Treat Anti-Blemish Body Treatment  

Vegansk bodylotion som har en unik balanseringseffekt på huden og gjør skavanker mindre synlige, samtidig som den fukter og gir næring. Skin Treat Anti-Blemish Body Treatment inneholder prebiotika, sink, økologisk spirulina og tetreolje – ingredienser som både balanserer huden og motvirker synlige skavanker. Huden føles dypt rengjort og fantastisk fuktet, samtidig som den får en matt effekt.  

Som en balsam for kroppen 
Mon Sun Luster Moments Repairing Oils Body Oil  

Vegansk kroppsolje som fukter huden og tilfører herlig smidighet. Mon Sun Luster Moments Repairing Oils Body Oil inneholder blant annet nærende mandelolje, reparerende og restaurerende avokadoolje og fuktighetsgivende vitamin E – sammen gjør disse ingrediensene huden fantastisk myk uten at den føles klebrig. Og det beste av alt? Du kan til og med bruke denne luksuriøse kroppsoljen som en god massasjeolje.  

 

Øko-sertifisert mykgjøring 
Weleda Skin Food  

Sertifisert økologisk bodylotion som kan restaurere tørr og eksponert hud. Weleda Skin Food inneholder økologiske ingredienser som ekstrakt av kamille, ringblomst og stemorsblomst, kan brukes over hele kroppen og er også egnet for sensitiv hud. Hvis du har sprukne hender, føtter eller albuer, er dette det perfekte produktet for deg. Dessuten var

Fungerer fint på både kropp og topp 
Nivea Soft 

Forfriskende og fuktighetsgivende fuktighetskrem som passer like godt på kroppen som i ansiktet. Nivea Soft inneholder blant annet jojobaolje og vitamin E, som nærer huden og beskytter dens naturlige struktur. Den komfortable formelen absorberes raskt og får huden til å føles fantastisk myk og frisk. Siden Nivea Soft er pH-nøytral, er den også ekstra snill mot huden.

Luksuriøs følelse og aroma 
Mon Sun After Hour Moist Calming Oats Body Lotion 

Luksuriøs og kremet bodylotion som nærer huden og får den til å lukte godt. Mon Sun After Hour Moist Calming Oats Body Lotion er blant annet beriket med havre, som har en beroligende effekt på huden. I tillegg minner duften av fiken, vetiver og hvite blomster om den innbydende atmosfæren på luksushoteller. Et perfekt valg for normal og tørr hud.  

Silkemyk og vegansk formel 
Estelle & Thild Vanilla Tangerine Softening Body Lotion 

Økologisk sertifisert og vegansk bodylotion som gir herlig hydrering med en balanserende effekt. Estelle &Thild Vanilla Tangerine Softening Body Lotion har en silkemyk formel som raskt kommer inn i huden uten kliss. Blant ingrediensene er sheasmør og aloe vera, som har en naturlig mykgjørende effekt på huden.  

Nærende og pleiende for huden 
Lancôme Nutrix Royal Body Lotion 

Nærende og pleiende krem for kroppen. Lancôme Nutrix Royal Body Lotion inneholder Lancômes eksklusive ingrediens Royal Lipidéum, bidronninggelé og vegetabilske oljer, som bidrar til å både nære huden og gjøre den fantastisk myk og glatt. Et perfekt valg for tørr hud.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331